Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Uitleg Schrijfopdrachten
Inspireer Je Schrijfsels Op Web Tales met Christa (Sevichny) van Creative || Delighters


Over de schrijfopdrachten
Schrijf jij al jaren maar zou je graag wat meer willen weten over wat een verhaal ‘goed’ maakt? Of ben je beginnend schrijver en wil je wat meer houvast in het opzetten van je verhalen? Max en Ragazza hebben mij benaderd met de vraag of ik schrijfopdrachten kan verzorgen voor de schrijvers op Web Tales. Dat leek mij een ontzettende mooie uitdaging! Speciaal voor Web Tales zal ik maandelijks een schrijfopdracht op de website plaatsen die zowel de beginnende als gevorderde schrijver vooruit zal helpen. De opdrachten richten zich op de inhoud van verhalen, schrijftechnieken en natuurlijk het opdoen van inspiratie.
Wie ben ik?
Ik schrijf al sinds mijn zevende en heb in verschillende bundels gepubliceerd. In de loop der tijd heb ik meerdere cursussen, workshops, en masterclasses in creatief schrijven gevolgd. Mijn verhalen zijn te scharen onder de genres literatuur en fantasy en gaan veelal over groeien, loslaten, en verdergaan. Schrijven is voor mij ontspanning, performance, en therapie ineen en dit wil ik graag delen met anderen. Daarom ben ik enkele jaren geleden begonnen met lesgeven in creatief schrijven.

Ik heb milieuwetenschappen gestudeerd en werk bij het RIVM. Samen met Dina El Filali heb ik Creative || Delighters opgericht, een vereniging die creatieve expressie stimuleert. We organiseren evenementen, workshops, en retraites die de zintuigen prikkelen en tegelijkertijd de rust brengen die ontstaat vanuit het creatieve proces. Vanuit deze vereniging bied ik verscheidene workshops aan, o.a. over creatief schrijven maar ook gerelateerd aan muziek en tekenen.

Ik wens iedereen heel veel schrijfplezier!

Christa (Sevichny)


externe URL Facebookpagina/Like ons www.facebook.com/creative11delight
externe URL website creative11delight.wordpress.com