Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Papa... zie je dat potje? 3


Geschreven door Gerjanneke
23 juni 2019 00:43
Categorie: Verlies

vorig deel: Papa... zie je dat potje? 2

Leestijd: ca. 1 min.
Aantal keer gelezen: 40 Aantal reacties: 1
Aantal leden : 1
 0
Voor een ding heb ik geen potje. Het is te groot Je kan er niet mee spotten deze emotie is geen dotje Velen voelen het bij of nog voor de dood Sorry het klinkt hard zo bedoel ik het niet Iedereen kent deze emotie wel Vooral wanneer iemand die persoon verliet Het verschijnt heel snel En voor deze emotie ben ik heel bang Het overvalt je het maakt je zwak Het is er niet kort maar lang Het kruipt door je bloed traag als een slak Het zorgt voor een ijzeren vuist om je hart Het bezorgd veel huilen en smart De emotie is... pijn En dat wil ik niet voelen ik wil niet zwak zijn. Tegen anderen kan ik zeggen: het maak je sterk Tegen mezelf: Tss denk je dat dat ook bij jou werkt? Je hebt je vader veel verdriet gedaan Je hebt hem vaak laten staan Mijn andere kant is woest op mij Je vader en jij stonden zij aan zij Twee handen op een buik Dat is wat mijn moeder zo vaak zei met een glimlach Maar mijn hart is als een ijzeren luik Niks word meer goed na die ene dag
© Gerjanneke. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
volgende werk van deze gebruiker
volgende
volgend werk in de lijst
volgende
volgend Gedicht
volgende
Profiel foto van Ryara
Het is normaal als je je verzet tegen je vader, meestal komt dat na een paar jaar wel weer goed. Jij hebt die jaren niet gekregen, dat maakt het extra wrang.