Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Ontroerend moment


Geschreven door mobar
11 oktober 2018 13:56
Categorie: Vriendschap

Leestijd: ca. 1 min.
Aantal keer gelezen: 255 Aantal reacties: 1
Aantal leden : 0
 0
Dit werk heeft op de voorpagina in de spotlight gestaan

Ontroerend moment

Het was een ontroerend moment, toen hij mij dat berichtje stuurde dat het hem ook was opgevallen dat veel homomannen in Nederland en ook in andere landen alleen maar op zoek waren naar lust. En dat hij door zijn vrienden werd aangekeken alsof hij gek was toen hij dat durfde aan te kaarten.
Alleen maar op zoek naar seks en niet in staat tot een gevoelsband of een liefdesrelatie.
Het kwam bij hetero’s ook voor maar bij homomannen zag je het erg vaak.
De Russen hadden er over geklaagd, maar die hadden een dubbele agenda en wilden mij alleen maar gebruiken om uit hun land waar ze werden gediscrimineerd te geraken.

Maar deze aantrekkelijke jongeman met de donkere oogopslag woonde in Amsterdam. Hij was blij dat hij er met mij over kon berichten en hij voelde zich minder eenzaam en depressief sinds hij mij had leren kennen. Het kwam allemaal goed bij me binnen, maar ik realiseerde me ook dat ik tweeëndertig jaar ouder was en geen misbruik wilde maken van zijn jeugdige kwetsbaarheid.

Aan de andere kant snakten we allebei naar liefde en was er een voelbare wederzijdse genegenheid.
En ik wilde hem graag beminnen. Ik vond hem aantrekkelijk. Hij was intelligent, sensitief en ook uitdagend en ondeugend, maar vooral heel lief en zacht en aanhankelijk. Wanneer we elkaar geen berichtjes stuurden waren we toch bij elkaar in onze gedachten. Er was die bijzondere aantrekkingskracht die het waard was om over liefde te mogen spreken. Ik wilde van hem houden. Mijn verlangens naar hem koesteren. Knuffelen, strelen, met elkaar spelen. Weg van die liefdeloze sekswereld van de gayscene met hun subcultuur maniertjes, maar echt een gevoelsband waardoor de aanraking veel meer was dan lijfelijk genot. Naakt naast elkaar, in gesprek met de werkelijkheid.
Er voor elkaar zijn, zowel fysiek als mentaal.
schrijver


© mobar. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
leuk gevonden door: monkey, esperanza
Profiel foto van PeterFD
hoop is de wens dat momenten aanhouden
tegelijk stoer en gevoelig
bedankt voor deze inkijk

bedankt voor komen lezen.