Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Late at night


Geschreven door Mien
2 maart 2018 09:12
Categorie: Algemeen

Leestijd: ca. 1 min.
Aantal keer gelezen: 462 Aantal reacties: 5
Aantal leden : 0
 0
Dit werk werd anoniem ingediend, maar is inmiddels vrijgegeven
Umberto Tan, wat moeten we nu met Umberto Tan? De media die rondom hem heen hangen weten het antwoord allang. Ze heeben eerst hun ogen uitgekeken en zagen de kijkcijfers groeien. Ze schoten door het dak de kijkcijfers en ze zeiden tegen elkaar: "Het is goed." Maar tot hoelang? Totdat alle vriendjes en vriendinnetjes de revue zijn gepasseerd en er alleen nog maar onbekende mensen aan tafel schuiven? Of totdat het veel van hetzelfde gaat zijn? Gelukkig is er nog Frits Spits. Oude rots in de branding wil wel een lans breken voor Don. Van Corendon? Nee, die heeben niets te maken met de skyfall, ondanks dat ze Late Night vet sponsoren. Maar ook Turken zijn geen Quichottes. Ze weten zich altijd op tijd terug te trekken. Nu mag Twan Huys het programma vlot trekken. Een mooie jongen volgens SBS- en RTL-icoon topper Gerald Jolig. Die komt er wel, die Twan. Maar of dan ineens het voltallige SBS- of is het RTL-publiek mee zal gaan met de gladde journalistieke omslagboy, dat is de grote vraag. Het grote geld kan maar een keer uitgegeven. En Twan, die Twan heeft hoge kosten aan levensonderhoud. Die nieuwe Don kan best wat centjes en credits gebruiken. Daar is ie niet vies van. Wie uit zijn internationale kennissenkring zullen over twee maanden aanschuiven? Allemaal collegecollega's? Jinek en Pauw zullen geduchte concurrentie krijgen op de late avond. Zij zoeken naar vertier en de ander naar inhoud. Als die twee toch eens de handen in elkaar zouden kunnen slaan. Dat zou toch fantastisch zijn? Dat er veel nieuwe onbekende onontdekte Chriet Titulaers aan de tafels mogen verschijnen. Vertier met inhoud. We gaan het meemaken.
© Mien. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
Profiel foto van esperanza
Ik ga een poging wagen...
Een schrijver die weet wat er te koop is in de wereld ! Ik waag voorzichtig een gokje !
Profiel foto van Frans Baum
Ik gebruik een truukje, maar ik zal wel niet alleen zijn.

Ik zou de volgende keer gaan voor een flinke vrachtwagen. 😉
Profiel foto van Beppie
Wist ik nu maar welk truukje jij gebruikt, Frans Baum, want ik heb werkelijk geen idee wie dit geschreven kan hebben.
Profiel foto van monkey
Ik ga een gokje wagen. Het verhaal vind ik een beetje rommelig, het gaat van de een naar de ander en van links naar rechts.

Gelukkig weet jij er een juist eind aan te breien Monkey. Felies.😉