Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Modelbouw gestopt


Geschreven door Stella Nomara
2 januari 2012 15:14
Categorie: Algemeen

volgend deel: Modelbouw hervat

Leestijd: < 1 min.
Aantal keer gelezen: 1643 Aantal reacties: 13
Aantal leden : 1
 0
Dit werk werd ingediend als schrijfprikkel
Nou, dat is lekker.
Word ik eindelijk geïnspireerd door de prikkel “modelbouw”, heb ik geen tijd om iets te schrijven. Velen weten dat mijn echtgenoot Mees een pracht van een modelspoorbaan heeft. Je zou dus zeggen: schrijven maar! Helaas kan ik vandaag amper bezit nemen van de computer, Mees is een nieuwe treinenfilm aan het monteren. Voor modelbouw is geen plaats meer in ons huis. De treinen rijden bijna door de keuken. Het is voor hem nu alleen maar een kwestie van mooier maken en kleine dingen veranderen. Hij is daardoor een beetje gefrustreerd, maar een mens moet ook een keer tevreden kunnen zijn met wat hij heeft.


© Stella Nomara. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
Profiel foto van Jan
Uitbreiden naar de stallen.

Ik zal het voorleggen aan Mees. Dank voor de tip, het reageren en het lezen, Jan.
Profiel foto van naiche
dek een deel van de oprit af, kan hij daar een berglandschap voor de treinen maken!

Ook dit is een optie, hoewel het stijgingspercentage van de oprit wel eens te hoog kan zijn voor zijn treintjes. Maar wie weet! Dank voor je reactie, het lezen en je tip, naiche.
Huur mollen in, die zijn goed in tunnels graven. 't Is maar een idee....... GELUKKIG NIEUWJAAR van Robert en Tari

Mees krijgt steeds meer tips aangedragen. Mollen hebben we niet meer:-) zij zitten bij de buren :-) Dank voor alles, tari.
Profiel foto van ragazza
Hoedanook, toch nog een prikkel(tje) :-d Andere keer maar even uitwerken?

echt een prikkeltje. Er komt misschien nog wel een langer stukkie over. Dank voor het lezen en je reactie, ragazza.
Profiel foto van Cojo
Als iets helemaal 'af' is, wil het plezier en spanning wel eens wat wegebben. Daar heb ik ook last van. Maar een nieuwe film, met meer effecten of 2 verschillende camera standpunten kan ook weer opwekkend zijn. Ik ga die film zeker bekijken. Mijn zoon heeft ook alles al bekeken en was er stil van. Hij vind je Eega en Aanhagsel verhalen ook leuk, Miesje.

Dank voor alles cojo: het lezen, je reactie, je filmtips, en dat zoon zelfs de "Miesjes" (shame on me) leuk vindt om te lezen. Plezier en spanning is nog steeds aanwezig bij Mees :-)
Profiel foto van Henny
Gewoon een eigen laptop nemen. Zit Mees jou ook niet in de weg. ;)

We hebben twee pc's hoor. Dus ik zat maar wat te fantaseren over die bezette pc. Dank voor het lezen en je reactie EN je tip, Henny.
Profiel foto van Adje
De handel verbannen naar het schuurtje of de zolder, Stella :D Kan Mees lekker herbeginnen en heb jij de computer weer een tijdje voor jezelf...

Mees stelde al voor dat ik naar zolder (hebben we niet) moest verhuizen. Heeft hij het hele huis ter beschikking voor zijn modelspoorbaan! Dank Adje, voor het lezen, je reactie en de tip.
Profiel foto van willy
Hoezo, mannen blijven kinderen???

Een waarheid als een koe, Willy. dank dat je dit niksje even gelezen hebt en zelfs nog een comment achterliet.
Profiel foto van beppie
Aha, het is je toch nog gelukt een prikkel te schrijven! Deze is misschien kort,maar uiterst veelzeggend. Ik las het al bij je reactie bij Henny. Precies om die reden heb ik mezelf 'getrakteerd' op een laptop. Moet wel met 2 pubers en hun hyves, msm enz. in huis. Alhoewel ik moet opletten dat ze MIJN laptop ook niet inpikken!

Achter slot en grendel bewaren! Vind het leuk dat je dit als uiterst veelzeggend ervaart. Weinig woorden zeggen soms veel :-) Dank voor het lezen en je reactie, beppie.
Profiel foto van ryara
Als prikkel geslaagd, nu het echte verhaal nog...(a)

die is hedenmiddag geplaatst, ryara: "Modelbouw hervat" Dank voor het lezen en dat je het toch een geslaagde prikkel vindt.
Zo zo, die Mees van jou boft maar met zo'n partner. Ik moet er niet aan denken overal in huis te struikelen over rails, treintjes, stationnetjes, viadukkies enz. Bij de beschrijving van een prikkel staat het maximale aantal woorden maar bij mijn weten bestaat er geen regel voor het minimale aantal, dus niet zeuren, he?

We zijn ook al veertig jaar getrouwd! Zeuren doe ik niet, het was maareen duimzuig vertelsletje. Dank voor het lezen en je reactie, loupo.

Het vervolg heet "Modelbouw hervat" is onlangs geplaatst. Kan je lezen wat voor gevolgen deze prikkel had voor Mees en mij..

Dat zeuren sloeg niet op jou maar op je collega's die jouw prikkel te kort vonden. Sorry voor het misverstand.
Profiel foto van maarten54
Van wie is die computer nou helemaal: wegsturen die vent! Goeie prikkel Rosa

Zie mijn reactie bij Hilda. Wegsturen? Ben je mal, dan ben ik mijn klusjesman kwijt :-) :-) Dank dat je ook dit nog hebt willen lezen, maarten54. Groet van Barbra.
Profiel foto van Hilda
Met de opbrengst van de dieren in deel 2 kan er dan voor jou ook nog wel een laptopje af? :D

Pssst we hebben al twee pc's hoor! Maar ja, schrijven is toch een beetje overdrijven en fantaseren, nietwaar? Dank dat je dit niksje ook nog hebt gelezen, Hilda.

In schrijven bestaan geen niksjes. (zoen)