Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Waarom?


Geschreven door Stella Nomara
24 december 2011 21:17
Categorie: Humor

Leestijd: < 1 min.
Aantal keer gelezen: 1561 Aantal reacties: 9
Aantal leden : 0
 0
Dit werk heeft op de voorpagina in de spotlight gestaan


Waarom twee in de huiskamer
en eentje op het toilet?

Een ander in de keuken
maar ook één naast mijn bed?

Omdat ik niet meer zoeken wil
naar die stomme leesbril!


© Stella Nomara. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
Profiel foto van maarten54
:D je lijkt ik wel! Grappig gediggie Guusje
Profiel foto van Cojo
:-D Wat een leuke! en herkenbaar........

Herkenbaar voor velen, Cojo. En ja, ik ben een mysterieuze "dame", met al die namen hè? Dank voor het langskomen en je reactie, Cojo.
Profiel foto van Sacrajewa
Je vergeet het exemplaar dat je even vanaf je ogen in je haren schoof en op slag vergat dat je dat deed. Leuk en zeker herkenbaar. (cheer)

Dank voor je reactie Sacra. Als gedichtje stelt het niet veel voor, dat weet ik maar inhoudelijk is het dus voor velen herkenbaar.
Profiel foto van Hilda
Ook voor mij heel herkenbaar. :D

Voor wie niet? Het koordje dat ik er eerst aan had nekte door mijn lompe gedrag steeds mijn bril omdat ik overal achter bleef haken! Dank voor je reactie en het lezen van dit niemandalletje, Hilda
Profiel foto van Adje
Geweldig leuk om iets alledaags als een leesbrilletje zo onder de loep te nemen.:D

Lees loep? Leuke woordspeling, Adje. Dank voor je reactie en het lezen.
Profiel foto van thomas
Gaaf gedichtje hoor Stella, terecht op de voorpagina! Thomas

Gaaf? Het rolde zomaar uit mijn pen (toetsenbord) nadat ik dat ding alweer kwijt was. Dank voor je leuke reactie en het lezen, thomas.
Hmm...herkenbaar dus... Hier is het helemaal een ramp, omdat de bril die ik gebruik voor het lezen in een echt boek, geen fluit waard is voor de computer. Vraag me niet hoe het kan, maar het IS zo. Ik heb er één op het nachtkasje omdat ik 's nachts lees, één in mijn tas om in de winkel te kunnen zien hoeveel duurder alles weer is geworden en één naast de computer. Een ramp...

Dan ben je er erger aan toe. Ik kan met mijn lees bril ook de pc bekijken. Dank voor je reactie en het lezen, vlinderke.
Profiel foto van Cojo
Ik Heb: 3 leesbrillen: 1 voor het werk dat ik deed, op 25 cm afstand, nu prima om te puzzelen, of naaiwerk. 1 op 40 cm, een echte leesbril, en een oude nog wat zwakkere voor de computer, hoewel ik die vaak de hele dag draag in huis, ook makkelijk bij het koken. Natuurlijk heb ik een bril voor in de verte, en NEE dat kan bij mij niet in 1 glas, het verschil is te groot. Dan komt er een naad in het glas en een bolletje erop, dat doe ik echt niet de eerste 100 jaar. En.... een zonnebril op sterkte. dus: 1 puzzel-priegelbril 1 leesbril 1 computerbril 1 verte bril 1 zonnebril Pas pakte ik gedachteloos (ik las de krant intussen) een kroket ipv. een kaassoufle (ik ben vegetarier) Roept mijn zoon: Heb je nog geen patatbril??!! Dat zal dan eens tijd worden:-D

Dus je hebt niet eens gezien hoe lelijk ik ben?, geweldig!

Ja Maarten, dat zag ik, dat was nl mijn 2 mtr bril, maar je bent zo aardig:-D

Oh cojo, arme ziel! Ik ben blij dat ik met één soort bril alles kan lezen. Verte bril heb ik nog niet nodig, zonne bril irriteert me, priegelen doe ik niet, behalve breien, oh nee ook dat doe ik niet. Dank voor het lezen en je uitgebreide reactie.
Een terechte spotlight. Over mijn eigen brilgedrag zeg ik maar liever niks.

Dank voor je waardering. Zeg maar niets over je eigen brilgedrag. Daarvan ben ik op de hoogte, meiske. Dank voor het lezen en je reactie.

Bedoeld\ je dan dezelfde bril als ik? Haha.Groetjes