Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Euthanasietje


Geschreven door harrem
25 juni 2015 10:30
Categorie: Thriller

Leestijd: < 1 min.
Aantal keer gelezen: 270 Aantal reacties: 4
Aantal leden : 0
 0
Politiek en maatschappij overwegen euthanasie bij kleine kinderen wettelijk toe te staan.

Maar dat is toch al geregeld? Alleen heet dat abortus.

© harrem. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
Profiel foto van esperanza
Volgens mij heb jiij deels gelijk, maar ik geloof niet dat het euthanasie is, maar gewoon moord plegen op een onschuldig leven dar geen daglicht ooit zou mogen beleven, om geen last worden voor iemand anders.

Als ik eerlijk ben: ik verkondig geen mening, maar stel vast dat er allang op zeer jeugdige leeftijd geëuthanaseerd wordt. Ook al noemen we het anders... Maar de wetsmakers schijnen zich dat niet te realiseren. Doordenkertje dus voor de politiek. Prima dat je je uitgesproken mening hier deponeert. Dank daarvoor.
Profiel foto van Chanell
Veel te kort door de bocht. 't is ook geen thriller maar een drama als je dit moet overwegen als ouders van een ernstig ziek en ongeneeslijk klein kind. Geen duimpje vandaag ..

Je bent altijd welkom met of zonder duimpje. Ik waardeer al je commentaren toch wel... Ofschoon ik eigenlijk tegen uitleg :) ben (is langer dan het stukje tekst), wil ik het volgende wel kwijt: "Thriller" is expres gekozen/ironisch bedoeld. Het maakt voorspelbaar iets los. En zo geschiedde... Dank voor je bijdrage.
Profiel foto van Ryara
Niet echt een verhaal of miniatuur te noemen. Hier zit veel meer verhaal of column achter. Dit is te zware kost om het met een one-liner af te doen.

Er zitten veel lagen onder die ene zin... Misschien komt dat nog eens op terug in een verhaal. Maar eerlijk is eerlijk: er wordt al veel en met vele zinnen over geschreven, zonder dat dat iets uithaalt. Ik moet dus eventjes diep ademhalen alvorens ik me daar aan waag. Er schijnt trouwens een cabaretier zulke oneliners te kopen... Dank voor je mening. Altijd verfrissend!
Profiel foto van astra
(dunno) nog steeds een moeilijk onderwerp, ook voor mij ondraaglijk lijden is onverdraaglijk, maar wie bepaalt?

Daarom is "voor" of "tegen" zijn moeilijk. Fijn dat je er iets over opmerkt.