Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Gered door de bel...


Geschreven door harrem
6 november 2011 23:23
Categorie: Absurd

Leestijd: ca. 1 min.
Aantal keer gelezen: 1660 Aantal reacties: 5
Aantal leden : 1
 0
Therapeut: Zo, ik heb nu een waslijst van de vreselijkste dingen over je vader gehoord. Heb je het nu over feiten of denk je dat het zo zit?

Patiënte: Nou ja, zo heeft mijn moeder het mij jarenlang verteld.

Therapeut: Oh... vertel me dan eens - om een helder beeld te krijgen - wanneer jijzelf voor het laatst je vader daarover iets hebt gevraagd?

Patiënte: Eh, dat heb ik nog nooit gedaan.

Therapeut zwijgt even en denkt diep na: Dan gaan we eerst maar eens een stapje terug. Wanneer is de eerste keer geweest, dat je iets bij hem hebt nagetrokken?

Patiënte zwijgt: Dat is... eh, dat is eigenlijk ook nog nooit gebeurd.

Therapeut kijkt op zijn horloge en pakt zijn agenda: Ik zie dat de tijd er al weer op zit. Kun jij volgende week woensdag om... eh, half vier?(Uit mijn "Rare gesprekken" )

© harrem. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
previeous
vorig werk van deze gebruiker
previeous
vorig werk in de lijst
vorig Miniatuur
Profiel foto van Cojo
:-D Ik vind 'm wel leuk!

http://webtales.org/img/editor/smiley.gif

Smiley lukte hier niet, maar ik probeerde hier te glimlachen. Dank voor commentaar.
Profiel foto van maarten54
Ergens komt het mij bekend voor: ...zo heeft mijn moeder het mij jarenlang verteld... dat heb ik ook van mijn zoons gehoord. Leuk stukje enne: Welkom terug

Eigenlijk was ik nooit weg. Ik heb alleen zitten slapen, want ik ontdekte pas onlangs dat "iedereen" aan de wandel was. Via nonie's site (leuk!) kwam ik erachter waar het puik van de verhalenvertellers was neergestreken. Hier hoort een blije smiley.
Ha Harrem, je was even van de radar verdwenen, maar daar ben je weer. Gelukkig!

Ik heb je een PB gestuurd. Fijn dat je op jouw fraaie website op deze site attendeerde. Dat scheelt me vast een jaar of wat ronddolen. Dank dus!
Profiel foto van ryara
Ik begrijp het niet, zegt dat iets over mij over over jouw stukje? Leuk dat je er weer bent, maar maak het mij nou niet zo moeilijk. (a)

Dat kan ik me niet voorstellen... Zoals altijd blij met je altijd verrassend commentaar!
Profiel foto van Stella Nomara
Hé, harrem, leuk dat je weer terug bent. Je hebt me gelijk aan het lachen gemaakt met bovenstaande anekdote. :D Veel plezier op deze site. Groet van Stella Nomaara

Ik ben nooit weg geweest, maar ik werd een keer wakker en toen... Ik blijk heel wat actie te hebben gemist, nadat ik even indutte. Dank voor je sympathieke reactie.

Nou, dan ben ik blij dat je weer wakker bent.