Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Even bellen


Geschreven door Stella Nomara
28 september 2012 21:00
Categorie: Geluk

Leestijd: < 1 min.
Aantal keer gelezen: 1366 Aantal reacties: 9
Aantal leden : 0
 0


Ze zijn weer terug 
getrouwd en wel
en hadden de reis van hun leven.
Iedere keer wanneer ik ze bel
laten ze me een gebeurtenis
mee beleven.

Op safari in Kenia
een huwelijk op de Seychellen
ze raken er niet over uit gepraat.
Ik leef met ze mee 
en denk dan daarna:
Ach Laat ik ze maar weer
even bellen.


© Stella Nomara. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota: Voor Lisa en André. Pas getrouwd en vol met verhalen.
Profiel foto van ragazza
Ze zijn duidelijk nog aan het nagenieten. En gelukkig mag je mee genieten (y)

Ik ben echt blij dat ze erg genoten hebben en hun ervaringen met mij delen. Leuk dat je er bij was, ragazza en dank voor je reactie.
Profiel foto van Cojo
Er schuilt dus ook een dichter in jou!Leuk.(Y)

Nou ja, dichter? Niet echt natuurlijk. Soms komt er wat rijmelarij bij mij boven borrelen. Dank dat je het hebt willen lezen en een reactie achterliet, Cojo.
Profiel foto van maarten54
Kijk kijk, wat leuk: Janny de dichter. Je kunt het. Een heel duidelijk gedicht en nog goed ook (zij de leek)

Je weet toch hoe ik heet? J.v.d. Vondel! (giggle) Dus het was voor mij niet zo moeilijk om dit gediggie te maken. Toch leuk om te lezen dat het bij jou duidelijk overkwam, datgene wat ik kenbaar wilde maken. Dank voor je waardering en het lezen, Maarten.
Profiel foto van Gedichtenmeisje
Ik vind dit ook prachtig :) De rijm en het gedicht :d Groetjes Raissa

Dank voor je positieve reactie, het lezen en je duimen, Raissa.
Profiel foto van Fiducia
er klinkt een hoge gezelligheidsfactor in je gedicht. Fijn dat we mogen meegenieten.

Fijn dat je het op de juiste manier weet te interpreteren en natuurlijk vind ik het leuk om anderen te laten meegenieten. Dank voor het lezen en je reactie, Fiducia.
Ik vind het een leuk en speels gedicht. Het enige commentaar dat ik heb, en het zal vast wel lullig klinken, is dat het in regel 4 geen hen kan zijn. Het moet namelijk hun zijn. Maar wie ben om je zo'n minuscuul foutje niet te vergeven :P.

HUn of HEN laat ik nog even in het midden. Ik kan altijd nog ZE gebruiken. Misschien weten andere lezers een goede tip om het op de juiste manier te schrijven. Toch ben ik blij dat je dit miniscule foutje mij zonodig wilt vergeven en vind het leuk dat je op visite kwam en een reactie achterliet, Ted.
Profiel foto van Hilda
Wat heb je het leuk in elkaar gezet.

Dank je Hilda. Ik vond het ook leuk om het in elkaar te zetten. Dank dat je meegeluisterd hebt met onze gesprekken en een reactie achterliet.
Profiel foto van el_conejito
Ja, die laatste zin kan wel het een en het ander impliceren, misschien daarom wat spijtig dat het rl is, anders konden we nog wat rond spitten :). Niet slecht! greets e.c.

Dank voor het lezen en je reactie, e.c. Helaas begrijp ik niet wat je bedoelt met: dat je het spijtig vindt dat het rl is. Ik ben absoluut geen dichter, dus help me uit de brand. Alvast bedankt.

Ah, gewoon dat als het het echte leven is, de betekenis vast ligt. Terwijl als dit ficties uit je pen kwam, het vrijer was, aangezien er dan geen beperkingen waren naar manieren van interpreteren. Rl dus Real life. Greets!
Profiel foto van willy
Soms mis je iets, zie je zelfs de recensie in de Telegraaf over het hoofd, maar gelukkig is er dan zo'n dinsdagavond waarop je het pareltje toch nog ontdekt. Zij zijn gelukkig en als je weer even mee wilt genieten? Nou gewoon, dan bel je ze ff.

Een pareltje? Goh, dank je wel voor dit compliment, Willy. Het floepte zo mijn "pen" uit. Ook dank dat je toch nog gelezen hebt en mij TWEE!!! armpjes toebedeelde.