Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Nieuws op Web Tales

De reactie meldingen zijn bijgewerkt

De reactie meldingen zijn nu bijgewerkt, mocht je hierdoor problemen ondervinden laat dit dan zo snel mogelijk weten.
Als alles goed gegaan is, zijn alle reacties die ouder zijn dan 6 maanden nu niet meer zichtbaar in het linker menu bij "Reacties op mijn werk". Dit houdt uiteraard ook in dat dit getal ineens een stuk lager kan zijn dan voorheen.

Er is ook een kleine wijziging gebeurd bij de werken als je een reactie geeft. Daarvan zul je normaal niets merken, het is iets dat op de achtergrond moet gebeuren.

Hopelijk scheelt het in de laadtijden op Web Tales.
 

Reacties op mijn werk 37.469

Ja, je leest het goed,  er is een totaal van meer dan 37 duizend ongelezen reacties op eigen werk.
En nee, het ligt niet aan jou. Bij leden die vertrokken zijn (maar nog een actief account hebben)  kan dit getal ook behoorlijk oplopen. Er zijn daarvan dan ook 31.425 van die ongelezen reacties op eigen werk die ouder zijn dan 6 maanden (de oudste is van 5 mei 2014)
 
Dit levert vooral vertraging op voor degene die meer dan 50 ongelezen reacties op hun werk hebben, maar in het algemeen levert het ook voor iedereen wel vertraging op.
 
Om die reden gaan we dit aanpakken: Alle reacties op je werk die ouder zijn dan 6 maanden zullen automatisch gereset worden (let wel, de reactie blijft uiteraard gewoon staan!) Je ziet het alleen niet meer verschijnen in het gedeelte links boven op Web Tales bij “Reacties op mijn werk”
We gaan hiervoor wat programma's en de database aanpassen. in week 47 beginnen we hiermee.
Meestal zul je hiervan niets merken. maar het kan zijn dat dit tijdelijk wat extra vertraging kan veroorzaken.

Mocht je hierover nog vragen hebben, stuur dan een PB'tje naar de administratie.

 

De foto's van Meeting 2018 zijn beschikbaar!

Je kunt de Meeting 2018 foto's vanaf nu vinden op Web Tales, ga in het linker menu naar "Leden" - "Web Tales meetings" en klik vervolgens op het plaatje van de Web Tales meeting 2018
Alles speelt vanzelf af op het moment dat je daar bent. Je kunt de presentatie pauzeren door rechtsonder op de pauze knop te klikken.
Veel plezier met het herbeleven van de meeting

Meeting 2018 was wederom een succes!

Het was wederom een gezellige meeting met maar liefst 24 leden.
Vanaf dit moment kun je de foto’s en de filmpjes die je op de meeting gemaakt hebt uploaden zodat we daar weer een mooie compilatie van kunnen maken die we beschikbaar stellen op de website.
Om je foto’s en filmpjes te kunnen uploaden moet je het volgende doen:
Ga in het linker menu naar “Leden” --> “Web Tales meetings”In de pagina die je daar ziet staat onderaan  “Klik hier om je foto's en filmpjes van de meeting 2018 te uploaden” 
Let op! Je ziet deze regel alleen als je bent aangemeld op Web Tales en de mogelijkheid geldt alleen voor leden die aanwezig waren op de meeting.

Op de pagina waar je dan terecht komt kun je je foto’s uploaden door op de knop te klikken “Upload hier je meeting bestanden”


Max zal, als iedereen zijn materiaal heeft geüpload, de foto's en filmpjes verzamelen en beschikbaar stellen op de site

Heb je vragen, stel ze dan gerust via “PB de administratie” (in het linker menu bovenaan)


 

Dit vind ik leuk (aangepast)!

Vanaf vandaag is het mogelijk om het aan te geven als je een werk leuk vindt op Web Tales zonder dat je dit dan deelt op social media.
 
Heb je dat wel eens, dat je een werk wel heel leuk vindt, maar eigenlijk geen zin of tijd hebt om een reactie achter te laten, of dat je gewoon niet weet wat je er over moet zeggen?
Vanaf vandaag kun je met een klik aangeven dat je een werk leuk of niet leuk vindt. Je inlognaam komt dan onderin in een regel boven de commentaren te staan.
Nice
Wij hopen dat jullie dit een fijne nieuwe feature op Web Tales vinden, we kijken uit naar alle waarderingen die worden gegeven.

Kijk voor een volledige beschrijving op deze FAQ pagina!

101 Rinkelwerken

De Rinkel schrijfserie ter gelegenheid van de zevende verjaardag van Web Tales leverde maar liefst 101 werken op!
Proficiat aan alle schrijvers en lezers/reageerders met een speciale vermelding voor Ryara,  Astra, J.A. Xxer, Roadkill, Mien, Haarle15, Esperanza en Breinpijn, die zich alle 7 keren lieten uitdagen.
Rinkel gaat nu weer even uitrusten en bezinnen voor een volgende keer. We willen jullie echter de link naar alle Rinkelwerken niet onthouden, dus plaatsen we hem hier