Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Nieuws op Web Tales

De foto's van Meeting 2018 zijn beschikbaar!

Je kunt de Meeting 2018 foto's vanaf nu vinden op Web Tales, ga in het linker menu naar "Leden" - "Web Tales meetings" en klik vervolgens op het plaatje van de Web Tales meeting 2018
Alles speelt vanzelf af op het moment dat je daar bent. Je kunt de presentatie pauzeren door rechtsonder op de pauze knop te klikken.
Veel plezier met het herbeleven van de meeting

Meeting 2018 was wederom een succes!

Het was wederom een gezellige meeting met maar liefst 24 leden.
Vanaf dit moment kun je de foto’s en de filmpjes die je op de meeting gemaakt hebt uploaden zodat we daar weer een mooie compilatie van kunnen maken die we beschikbaar stellen op de website.
Om je foto’s en filmpjes te kunnen uploaden moet je het volgende doen:
Ga in het linker menu naar “Leden” --> “Web Tales meetings”In de pagina die je daar ziet staat onderaan  “Klik hier om je foto's en filmpjes van de meeting 2018 te uploaden” 
Let op! Je ziet deze regel alleen als je bent aangemeld op Web Tales en de mogelijkheid geldt alleen voor leden die aanwezig waren op de meeting.

Op de pagina waar je dan terecht komt kun je je foto’s uploaden door op de knop te klikken “Upload hier je meeting bestanden”


Max zal, als iedereen zijn materiaal heeft geüpload, de foto's en filmpjes verzamelen en beschikbaar stellen op de site

Heb je vragen, stel ze dan gerust via “PB de administratie” (in het linker menu bovenaan)


 

Dit vind ik leuk (aangepast)!

Vanaf vandaag is het mogelijk om het aan te geven als je een werk leuk vindt op Web Tales zonder dat je dit dan deelt op social media.
 
Heb je dat wel eens, dat je een werk wel heel leuk vindt, maar eigenlijk geen zin of tijd hebt om een reactie achter te laten, of dat je gewoon niet weet wat je er over moet zeggen?
Vanaf vandaag kun je met een klik aangeven dat je een werk leuk of niet leuk vindt. Je inlognaam komt dan onderin in een regel boven de commentaren te staan.
Nice
Wij hopen dat jullie dit een fijne nieuwe feature op Web Tales vinden, we kijken uit naar alle waarderingen die worden gegeven.

Kijk voor een volledige beschrijving op deze FAQ pagina!

101 Rinkelwerken

De Rinkel schrijfserie ter gelegenheid van de zevende verjaardag van Web Tales leverde maar liefst 101 werken op!
Proficiat aan alle schrijvers en lezers/reageerders met een speciale vermelding voor Ryara,  Astra, J.A. Xxer, Roadkill, Mien, Haarle15, Esperanza en Breinpijn, die zich alle 7 keren lieten uitdagen.
Rinkel gaat nu weer even uitrusten en bezinnen voor een volgende keer. We willen jullie echter de link naar alle Rinkelwerken niet onthouden, dus plaatsen we hem hier
 

WEB TALES 7 JAAR!

Ter gelegenheid van het zevenjarig bestaan van Web Tales heeft Rinkel zich uitgesloofd. Maar liefst zeven weken lang zal hij je elke week verrassen met een nieuwe schrijfopdracht.
Scherp je pen of veeg het stof uit je toetsenbord, laat je verleiden tot het schrijven van je leukste verhalen en gedichten, en lees mee wat je Web Tales collega’s ervan gemaakt hebben.

Babynieuws!

Apetrots kondigde Fuaran aan dat ze op 19 maart moeder is geworden van een flinke zoon, Felan.
Gefeliciteerd aan de jonge ouders!