Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Nieuws

Slecht nieuws open

Gepost door Admin
Aantal leden: 5
13-03-2019      10:54:16
Soms willen we iets delen dat niet zo leuk is. Een ontslag, verbroken relatie, ziekte en of zelfs overlijden.
Zomaar als kale mededeling past het niet bij de miniaturen, verhalen of gedichten en zal ook niet meer als zodanig worden doorgelaten door de administratie.

In dit forum kunnen we het kwijt zonder het in een verhaalvorm te hoeven gieten. Gewoon om het te willen delen. Eigenlijk hopen we dat dit forum lekker leeg blijft, maar anderzijds blijkt er toch behoefte aan te zijn.
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Henny
Beste leden die Scippie nog gekend hebben, of te wel Dirk Schippers.
Dirk en Martine's zoontje Robin, hun zoontje, is helaas niet ouder geworden dan 9 jaar.
Hij kon het niet winnen tegen de Verschrikkelijke ziekte Kanker. <img src='img/smileys/rose.gif' alt='(f)' Title='(f)'>
 

Wie FB heeft kan naar zijn fb gaan Dirk Scippers en op dees of gene wijze steun betuigen.Wat een vreselijk nieuws, Ik heb nog met het ventje op mijn arm gelopen. Ik ben er echt door geschokt en voor zover het gelezen wordt, wil ik mijn oprechte deelneming uitspreken aan zijn ouders en familie en allen die hem na stonden. 


Het blijft verschrikkelijk nieuws om te lezen. Zo onwerkelijk. Had het al op facebook gelezen en daar gereageerd. 


Ik had het al gelezen, mooi dat je het hier neerzet Henny.


Monkey er zijn er veel mensen die geen fb hebben, dus... Op de hoogte stellen wel zo respectvol <img src='img/smileys/rose.gif' alt='(f)' Title='(f)'>


Verschrikkelijk! Zoiets zou niemand mogen meemaken.


.. Het is werkelijk afschuwelijk. Wat een grote pijn. Ik heb Dirk niet meegemaakt  want in ben bij gekomen toen het al Web Tales was. 
Ik wens ze veel sterkte in deze moeilijke fase van hun leven.
Profiel foto van monkey
Ik heb vandaag mijn bovenarm gebroken, ik hoop dat ik met mijn linkerhand kan typen, dan kan iktochnog reacties geven.Jeetje, Dat is inderdaad vervelend nieuws. Hoe heb je dat nou gedaan? Gevallen? Ongeluk? Verder geen pijn of schade?
Is de goede kant dan dat je een paar weken niet kunt werken? (a)
Sterkte gewenst, gelukkig kun je kleinkinderen links ook knuffelen en vinden ze zo'n oma in het gips hartstikke interessant. 


Nogmaals beterschap gewenst, Marja. Probeer rustig aan te doen en wat niet gaat, gaat niet. 


Die breken toch echt niet gemakkelijk. <img src='img/smileys/ooh1.gif' alt=':O' Title=':O'> Heel voorspoedig herstel toegewenst.


Heel vervelend en altijd als je het niet gebruiken kan. Beterschap en een spoedig herstel.