Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Algemeen

WEB TALES MEETING 2019 open

Gepost door Breinpijn
10-01-2019      13:03:18
WEB TALES MEETING 2019  
 
 Beste Web Talers,
Begin januari 2019, een nieuw jaar is aangebroken en tevens de tijd om een nieuwe, vertrouwde, maar altijd gezellige Meeting te organiseren. Natuurlijk doe ik dat graag, maar daar zijn zoals altijd een paar dingen voor nodig.
 
* Een locatie is onontbeerlijk. Al de vorige keren hebben we bij een van onze leden thuis de Meeting kunnen organiseren en ik hoop dat we dat dit jaar weer kunnen doen. Dus hier de Hamvraag: Wie van onze leden zou zijn huis ter beschikking willen stellen en dus samen met mij de Meeting willen organiseren?
   We zoeken een zo centraal mogelijk gelegen plaats en dat zal in de richting van Noord-Brabant/Limburg/stuk van België, dus meer de grensstreek van de beide landen zijn.
   We kunnen eventueel, mocht bovenstaande niet lukken, de Meeting in een zaaltje, clubhuis of wijkcentrum oid. kunnen houden. De voorkeur is echter toch bij een van ons thuis. Alle ideeën hieromtrent zijn welkom.
 
* De datum zullen we later bepalen, maar een locatie is de eerste en belangrijkste factor. Samen met de gastheer/vrouw zal ik dan later de rest uitwerken.
 
* Misschien zijn er andere leden die samen met mij/ons de Meeting willen organiseren. Wie daar zin in heeft, stuur mij maar een PB’tje. Ook voor alle andere ideeën, vragen opmerkingen sta ik natuurlijk open. Waag er maar een PB aan, zou ik zeggen.
 
* Voor alle relevante informatie over dit forumtopic, vink dan even het vakje ‘wordt lid van dit topic’ aan en je bent verzekerd van alle updates en informatie.
Alvast bedankt voor jullie moeite.
 
Breinpijn
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Cis L.
Hoi Ron, ik wil graag komen., mijn echtgenoot Ad, gaat ook graag mee.
ondanks dat ik niet meer erg actief ben  op Webtales, op dit moment , lijkt het me fijn om iedereen in levende lijve te ontmoeten.
groet CisDank je wel voor je bericht, Cis. Hardstikke fijn dat je wilt komen. Ik had van de vorige keer begrepen dat we wat voorzichtig met je man moeten doen, maar dat zal allemaal wel lukken. En je woont ook redelijk in de buurt, heb ik begrepen. In ieder geval sta je vanaf nu op de lijst en houd dus het forum in de gaten voor meer nieuws.


Fijn,
ja, ik. neem het liefst mijn man mee.
 


Welkom en je man ook.
Profiel foto van Breinpijn
Web Tales vrienden,
 
We hebben uitsluitsel. Nadat ik een vraag over de Meeting op dit forum had gesteld, kwamen er toch wel zoveel positieve reacties dat Monkey en ik hebben besloten de Meeting dit jaar bij haar thuis in Andijk, Noord-Holland te gaan houden. De datum zal zaterdag 13 juli zijn. Ik kan dus hierbij melden dat de officiele inschrijving is geopend.
Dus, als je zin hebt in de Web Tales Meeting 2019, geef je hier op.
Nadere berichten evenals informatie volgen later dus houd dit forum in de gaten. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Een PB’tje is zo gestuur
 
De organisatie,
Breinpijn en MonkeyPrima, wel willen we een hotelletje vlakbij boeken zodat Peter ook een pilsje kan pakken. <img src='img/smileys/beer1.gif' alt='(B)' Title='(B)'>


Noorderlingen grijp je kans (meeting)


Weet alleen niet of de onwillige koffer wel over de dijk wil van Lelystad naar Enkhuizen. <img src='img/smileys/confused0024.gif' alt='(dunno)' Title='(dunno)'>
In dat geval zijn wij van de partij. <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Haarle, Koffer heeft niets te willen. Snoer hem de bek dicht met een riem en de kofferbak in. Wel goed op slot doen.  <img src='img/smileys/action-smiley-047.gif' alt='(whip)' Title='(whip)'> Mee zal ie gaan. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


De zweep van Henny zal het hem doen, Martin. Fijn dat je er ook bij bent. <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Je moet hem gewoon vertellen hoe mooi die dijk is en het uitzicht over het water. Dan wil de koffer wel.
Wat houdt de Web Tales meeting precies in wat betreft wat voor soort dag dat is? Ik bedoel eigenlijk is het een feestje, of een barbeque of iets anders? Ik weet dat het een gelegenheid is waar verschillende schrijvers elkaar kunnen zien en het idee is zeker leuk<img  data-cke-saved-src='img/smileys/smile1.gif' src='img/smileys/smile1.gif' alt='<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>' Title='<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>'>  Voor mij hangt het overigens ook af van datum, tijd, plaats en vervoer, dus weet niet zeker of ik erbij zal zijn, maar toch is het wel leuk dat zoiets georganiseerd wordt<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>Een soort van gezellig feestje. De leden leren elkaar kennen. Voor vaste meetinggangers is het ook een soort van reünie. Lekker met elkaar wat eten, drinken en vooral het heel gezellig hebben met elkaar.
Breinpijn maakt altijd een gezellige quiz. Soms komt er een gast auteur.  Een rondleiding, zoals ik in Nuenen over Vincent van Gogh.
Gewoon een heel gezellig samen zijn en veel plezier hebben.
Kijk maar bij de link links onder leden.
https://www.webtales.org/?menu=Meetings
<img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'> (meeting)   


Zal zeker even kijken. Klinkt heel gezellig<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'> Dank je voor je berichtje<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>


Henny heeft het heel duidelijk gezegd en de vaste meetinggangers kijken er nu al naar uit. Een leuke en gezellige dag, dat is het belangrijkste. De mens leren kennen die achter de verhalen of gedichten zit. Kortom gezellig samenzijn.


Ik ben zelf nog nooit op een van web tales meetings geweest, maar het klinkt zeker als een leuke dag<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'> 


vorig jaar ben ik voor het eerst geweest en ik vond het echt een leuke ervaring, als ik dit jaar kan ga ik zeker weer.


Roadkill, durf eens niet te komen! <img src='img/smileys/action-smiley-047.gif' alt='(whip)' Title='(whip)'><img src='img/smileys/angel2.gif' alt='(a)' Title='(a)'>  Ik kijk al uit naar de meeting. <img src='img/smileys/party0006.gif' alt='(banana)' Title='(banana)'>


<img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>
Profiel foto van Cis L.
Ha, een meeting in Andijk, dat lijkt me wel wat, afhankelijk. van de datum.
voor mij nu eens niet te ver weg, Amstelveen.Dat is heel fijn om te horen, Cis. Het is een polsen van onze achterban, hoor dus we gaan kijken wat er aan reacties opkomt. Het is gewoon lastig om een geschikte locatie te vinden.


Voor mij is het juist wel heel ver weg... Ik woon in Belgïe, dus ja. Waarschijnlijk kom ik dan niet.


De datum is bekend het wordt 13 juli en de inschrijving is geopend.
Profiel foto van Breinpijn
Beste Web Talers, even een update omtrent onze Meeting. Het is tenslotte alweer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen. Dit kwam omdat we naarstig bezig zijn geweest om een geschikte locatie te zoeken. Dit is nog niet gelukt en dus zoeken wij verder. We hebben een tweetal andere opties en over een daarvan vragen we jullie mening.
 
In eerste instantie waren we bezig met een locatie in Merksplas, België via de bemiddeling van ons lid Fuaran. Helaas moeten we dit plan wegens diverse redenen even in de ijskast zetten. Misschien volgend jaar.
   Waar mijn mede-organisator (meedenker) Monkey en ik over aan het filosoferen waren (al ver voor het België plan) is een optie om de Meeting bij Monkey thuis te houden. Dit is in Andijk in Noord-Holland. We zijn daar heel serieus over aan het brainstormen geraakt. We weten dat er nu misschien mensen zullen zeggen: dat is me te ver; de afstand is te groot. Maar denk even met ons mee. Hoe ver is het werkelijk? Leden die naar de vorige Meeting kwamen, moesten vaak ook flinke afstanden rijden. Ik en Monkey zeker want we hebben het ook een paar keer in België georganiseerd. Wij hadden de afstand er graag voor over en wat Marja en ik deden, was een B&B of een hotelletje voor de nacht zoeken om optimaal van de Meeting te kunnen genieten.
 
Persoonlijk denken wij dat de afstand voor de leden die in Nederland wonen best te overbruggen valt. Voor degenen uit België is het inderdaad verder en langer rijden, maar moet dat een beletsel vormen? Wij zeggen natuurlijk niet dat iedereen dan maar een hotel of B&B moeten boeken, maar geven dit aan als optie.
   We zijn ons ervan bewust dat er misschien gasten zullen afvallen vanwege de afstand, maar wellicht komen er ook weer andere leden bij zoals dat eigenlijk ieder jaar is.
   Ik wil wel benadrukken dat dit idee in principe voor nu een eenmalige gebeurtenis zou zijn want ons streven is natuurlijk uiteraard een zo centraal mogelijk gelegen locatie te bekomen.
 
Graag zouden wij willen weten hoe jullie, onze Meetinggasten hier over denken. Alle input is welkom en misschien zijn er zelfs nog leden bij die alsnog hun huis ter beschikking stellen van onze Meeting.
  
De organisatie: Breinpijn en MonkeyDatum is voor mij eerder een beletsel dan locatie


OOk voor mij is het zo, Ron en Marja... 


Andijk is in mijn opzicht prima te doen want ik woon ook in Noord Holland. Juli en augustus zijn voor mij vakantiedagen, dus ik moet het echt van de datum hebben. Mocht het goed uitkomen, dan kom ik graag!
 


Andijk is voor ons prima  


de locatie is voor mij goed te doen, ligt alleen nog aan de datum...


Ik proef hele positieve reacties. Dat doet ons goed. De datum zal waarschijnlijk toch ergens in juli liggen. We willen uiteraard eerst weten hoe geod dit idee ontvangen worden voordat we verder gaan. Zoals gezegd is er een tweede optie, maar eerst wilden we deze verkennen. Dank aan allen! <img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>


Andijk is geen probleem voor mij. Volgens mij is dat een mooi plaatsje, ik kijk nu al uit naar de rondleiding .


Voor mij wat ver. Maar misschien is er een belg die me wilt meepakken?


Andijk is in mijn opzicht prima te doen want ik woon ook in Noord Holland. Juli en augustus zijn voor mij vakantiedagen, dus ik moet het echt van de datum hebben. Mocht het goed uitkomen, dan kom ik graag!
 


Andijk is voor mij helaas net een beetje te ver uit de richting. 


Plaats geen probleem. Hopelijk is er snel een datum. Heb er wel weer zin in.


We gaan wel eerdaags de knoop doorhakken want er moet duidelijkheid komen. Dus houd het forum in de gaten allemaal.


Ik heb eens gekeken, 2u40 rijden. Als ik kan boek ik zeker iets om te slapen en kan eventueel ook wel iemand meenemen, maar terug zal dan wel bekeken moeten worden. Misschien plak ik er wel een korte vakantie aan vast.( met het openbaar vervoer iets meer dan 5 uur van bij mij.)


Dank je, Wouter. Zoals het er naar uit gaat zien, zal het ergens begin juli zijn. En als je wilt overnachten zoals wij dat ieder jaar doen, zijn er voldoende mogelijkheden hier. Je hoort van ons.


Wij willen er ook een lang weekend aan plakken.


Juli ziet er vrij goed uit qua haalbaarheid, behalve 5 & 6 juli ( Europees kampioenschap Kubb in Antwerpen ) - wat natuurlijk wel 'begin' juli is.


Komt goed uit, want 6 juli is het jaarlijkse familiediner en wij ze dit keer de organisatoren en kunnen we die dag zeker niet bij de meeting zijn. .   


Nemen we mee, heren en dame. We gaan het proberen te plannen zodat jullie activiteiten niet in gevaar komen. Eerdaags meer bericht.
Hey,
ik wil ook wel komen. Ik geloof dat ik in augustus ergens met mijn ouders op vakantie ga.
Ik moet vanuit België met het openbaar vervoer komen. Is dat een probleem?Hoi Roboschrijver, fijn dat je zo enthousiast bent. Op dit moment is er nog niets bekend over een locatie en een datum. Ik ben er mee aan het werk en zodra ik meer weet, deel ik dat op dit forum. Ik zou zeggen, vink het hokje van dit forum even aan en je krijgt tijdig alle updates. Waarschijnlijk zal de Meeting, gezien vorige jaren ergens rond juli plaats gaan vinden.
Profiel foto van September
Het is een erg leuk idee. Voor mij zou het ook afhangen van met name de locatie. Reizen met openbaar vervoer etc. Zelf ben ik woonachtig in Zuid- Holland.We zouden het geweldig vinden als je erbij kunt zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Houd het forum in de gaten zou ik zeggen voor nieuwe info. 


het ligt aan de locatie en aan waar je precies woont in Zuid Holland, als ik op weg naar de meeting redelijk in de buurt langs moet rijden zou ik je onderweg op kunnen pikken maar laten we dat verder bekijken als we de locatie weten.
ik moet zelf vanuit Gelderland (Apeldoorn) komen dus...


Alvast heel vriendelijk Breinpijn en Roadkill :) Dank voor een eventueel aanbod!    
Profiel foto van Roadkill
ik wil wel weer komen maar veel zal liggen aan datum en klein beetje ook locatie.
mijn huis beschikbaar stellen heeft geen nut aangezien ik in een appartement woon in Apeldoorn op 5 hoog. dus niet echt ruim genoeg en ook niet centraal.Best wel centraal, maar inderdaad mogelijk te weinig ruimte.
Of het moet regenen op die dag, dan gaan er veel makke schapen in een hok.
Maar we gaan voor mooi weer.


En als er geen lift is, kan ik het niet bereiken. Helaas <img src='img/smileys/confused0004.gif' alt='<img src='img/smileys/ooh1.gif' alt=':O' Title=':O'>O:' Title='<img src='img/smileys/ooh1.gif' alt=':O' Title=':O'>O:'>


er is wel een lift maar vanaf België is Apeldoorn wel ver. en het is nog maar de vraag of de renovatie dan al klaar is, al met al niet handig denk ik.
Profiel foto van esperanza
Hoi, Ron, natuurlijk wil ik ok bij zijn, maar ik heb dit jaar wel een probleem. Alle mijn kinderen zullen weg zijn met vakantie in de maand juli.  Ik wet niet of het wel een goede idee is, maar zou mogelijk zijn om de datum van de bijeenkomst  te veranderen naar een zaterdag in Mei bijvoorbeeld?  Het is een mooie tijd van het jaar, in de lente, het kan mooi weer zijn en toch niet zo warm. Ik denk dat het zou ook beter te combineren vallen voor de leden die een zomervakantie zouden willen boeken. Natuurlijk dat de datum moet niet veranderen omdat ik dat vraag of mij goed uitkomen. Ik denk dat het zou  voor velen  misschien beter uitkomen als het buiten de zomervakantie zou mogen zijn. Wat denk je daarvan?  Zaterdag 11 mei zal het prachtig weer zijn, maar dan is het ook ons kubbtornooi. 


Ik bedoel al het mogelijk zou zijn dat de bijenkomst buiten de zomervakantie vallen, zou het misschien beter zijn voor andere leden. Het is misschien te combineren.... 
 


Sila, zou augustus een uitkomst zijn? Ik roep maar wat en ik denk dat Breinpijn vast wel zijn hoofd over wilt pijnigen. Het is nog vroeg in het jaar, dus veel tijd om al suggesties los te laten en in de groep te gooien.   


Ik denk dat mei voor mij te vroeg is vanwege een aantal andere verplichtingen. Sila, een vraag: zijn jouw kinderen de hele maand juli weg?
Juli komt voor mij en ik denk persoonlijk ook voor meer mensen het beste uit juist vanwege die vakantie. Ik kan begin augustus nog inplannen of misschien nog ergens in augustus, maar ik denk dat we dan hetzelfde probleem hebben. Er zullen altijd mensen op vakantie zijn. Maar zullen we eerst een locatie proberen te vinden en daarna zal ik met de gastheer/vrouw uitvogelen of augustus misschien een optie is. 


Sila, misschien kun je wel met iemand meerijden? (a) 


We zullen afwachten.  Hoe het verloopt... 
Profiel foto van Eichnon
Ik zal mijn best doen aanwezig te zijn, maar ook voor mij zal de datum een belangrijke factor zijn. Tijdens de zomermaanden is de kubbcompetitie prioritair. Wat betreft locatie zit ik tussen Antwerpen en Brussel, dus ook niet direct grensstreek.Ik sta open voor alle opties, Wouter. Wellicht een andere locatie. Maar ik hoop inderdaad dat je erbij zal kunnen zijn. Waarschijnlijk zal het ergens in juli worden. 


Tussen Antwerpen en Brussel? Dat is dan ofwel Mechelen ofwel "in the middle of nowhere". :D 
Ik woon een beetje meer opzij (dichtstbijzijnde stad is Aarschot maar ik woon dus niet in Aarschot zelf). 


Ik ben bezig met een locatie in Merksplas. Dat ligt in de buurt van Antwerpen en Turnhout. Ik houd iedereen via het forum op de hoogte van de vorderingen. Ik hoop eerdaags uitsluitsel te krijgen en dan te beslissen wat en waar we het gaan doen.


Gevangenis en landloperskolonie. Gelukkig is de landloperij afgeschaft of ze zouden ons er houden. Merksplas is wel even karren, maar niet overdreven lang. 
@Silk - Niet in Mechelen, maar dat is wel de dichtstbijzijnde stad. Tussen Hest City en Mechelen. Maar misschien is dat ook wel the middle of nowhere. Of net het centrum van Vlaanderen. 


Dat is "the middle of nowhere". Bij ons is het op dat vlak niet veel beter hoor, ook maar een hoop huizen verloren tussen de bossen en velden zonder deftige winkel etc. ;) 


We hebben geen deftige winkels nodig toch?


Met mooie natuur kan ik prima leven en de meeting, elkaar ontmoeten en gezellig hebben. Daar gaat het om. <img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'>(meeting) (talk) <img src='img/smileys/beer1.gif' alt='(B)' Title='(B)'> <img src='img/smileys/cooking1.gif' alt='(cook)' Title='(cook)'><img src='img/smileys/party0021.gif' alt='(eat)' Title='(eat)'> <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'><img src='img/smileys/nature-smiley-009.gif' alt='(F)' Title='(F)'>


Midden in de natuur is het mooie en rustige plek dat er is om elkaar te ontmoeten. Dan wordt ons hart groen omdat groen is de kleur van hoop... 


Zelfs ik zou kunnen overwegen om te komen. Lekker in de buitenlucht, alle ruimte, frisse lucht...


...en wie stout is kan gelijk de gevangenis in. 
@Henny - Jij bent alvast met het feestje begonnen. 


Eichnon 1  Carnaval is begonnen. (mona)


Ryara gezellig, zou het heel leuk vinden om je weer eens te zien.