Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Algemeen

WEB TALES MEETING 2019 open

Gepost door Breinpijn
10-01-2019      13:03:18
WEB TALES MEETING 2019  
 
 Beste Web Talers,
Begin januari 2019, een nieuw jaar is aangebroken en tevens de tijd om een nieuwe, vertrouwde, maar altijd gezellige Meeting te organiseren. Natuurlijk doe ik dat graag, maar daar zijn zoals altijd een paar dingen voor nodig.
 
* Een locatie is onontbeerlijk. Al de vorige keren hebben we bij een van onze leden thuis de Meeting kunnen organiseren en ik hoop dat we dat dit jaar weer kunnen doen. Dus hier de Hamvraag: Wie van onze leden zou zijn huis ter beschikking willen stellen en dus samen met mij de Meeting willen organiseren?
   We zoeken een zo centraal mogelijk gelegen plaats en dat zal in de richting van Noord-Brabant/Limburg/stuk van België, dus meer de grensstreek van de beide landen zijn.
   We kunnen eventueel, mocht bovenstaande niet lukken, de Meeting in een zaaltje, clubhuis of wijkcentrum oid. kunnen houden. De voorkeur is echter toch bij een van ons thuis. Alle ideeën hieromtrent zijn welkom.
 
* De datum zullen we later bepalen, maar een locatie is de eerste en belangrijkste factor. Samen met de gastheer/vrouw zal ik dan later de rest uitwerken.
 
* Misschien zijn er andere leden die samen met mij/ons de Meeting willen organiseren. Wie daar zin in heeft, stuur mij maar een PB’tje. Ook voor alle andere ideeën, vragen opmerkingen sta ik natuurlijk open. Waag er maar een PB aan, zou ik zeggen.
 
* Voor alle relevante informatie over dit forumtopic, vink dan even het vakje ‘wordt lid van dit topic’ aan en je bent verzekerd van alle updates en informatie.
Alvast bedankt voor jullie moeite.
 
Breinpijn
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van September
Het is een erg leuk idee. Voor mij zou het ook afhangen van met name de locatie. Reizen met openbaar vervoer etc. Zelf ben ik woonachtig in Zuid- Holland.We zouden het geweldig vinden als je erbij kunt zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Houd het forum in de gaten zou ik zeggen voor nieuwe info. 


het ligt aan de locatie en aan waar je precies woont in Zuid Holland, als ik op weg naar de meeting redelijk in de buurt langs moet rijden zou ik je onderweg op kunnen pikken maar laten we dat verder bekijken als we de locatie weten.
ik moet zelf vanuit Gelderland (Apeldoorn) komen dus...
Profiel foto van Roadkill
ik wil wel weer komen maar veel zal liggen aan datum en klein beetje ook locatie.
mijn huis beschikbaar stellen heeft geen nut aangezien ik in een appartement woon in Apeldoorn op 5 hoog. dus niet echt ruim genoeg en ook niet centraal.Best wel centraal, maar inderdaad mogelijk te weinig ruimte.
Of het moet regenen op die dag, dan gaan er veel makke schapen in een hok.
Maar we gaan voor mooi weer.


En als er geen lift is, kan ik het niet bereiken. Helaas <img src='img/smileys/confused0004.gif' alt='<img src='img/smileys/ooh1.gif' alt=':O' Title=':O'>O:' Title='<img src='img/smileys/ooh1.gif' alt=':O' Title=':O'>O:'>


er is wel een lift maar vanaf België is Apeldoorn wel ver. en het is nog maar de vraag of de renovatie dan al klaar is, al met al niet handig denk ik.
Profiel foto van esperanza
Hoi, Ron, natuurlijk wil ik ok bij zijn, maar ik heb dit jaar wel een probleem. Alle mijn kinderen zullen weg zijn met vakantie in de maand juli.  Ik wet niet of het wel een goede idee is, maar zou mogelijk zijn om de datum van de bijeenkomst  te veranderen naar een zaterdag in Mei bijvoorbeeld?  Het is een mooie tijd van het jaar, in de lente, het kan mooi weer zijn en toch niet zo warm. Ik denk dat het zou ook beter te combineren vallen voor de leden die een zomervakantie zouden willen boeken. Natuurlijk dat de datum moet niet veranderen omdat ik dat vraag of mij goed uitkomen. Ik denk dat het zou  voor velen  misschien beter uitkomen als het buiten de zomervakantie zou mogen zijn. Wat denk je daarvan?  Zaterdag 11 mei zal het prachtig weer zijn, maar dan is het ook ons kubbtornooi. 


Ik bedoel al het mogelijk zou zijn dat de bijenkomst buiten de zomervakantie vallen, zou het misschien beter zijn voor andere leden. Het is misschien te combineren.... 
 


Sila, zou augustus een uitkomst zijn? Ik roep maar wat en ik denk dat Breinpijn vast wel zijn hoofd over wilt pijnigen. Het is nog vroeg in het jaar, dus veel tijd om al suggesties los te laten en in de groep te gooien.   


Ik denk dat mei voor mij te vroeg is vanwege een aantal andere verplichtingen. Sila, een vraag: zijn jouw kinderen de hele maand juli weg?
Juli komt voor mij en ik denk persoonlijk ook voor meer mensen het beste uit juist vanwege die vakantie. Ik kan begin augustus nog inplannen of misschien nog ergens in augustus, maar ik denk dat we dan hetzelfde probleem hebben. Er zullen altijd mensen op vakantie zijn. Maar zullen we eerst een locatie proberen te vinden en daarna zal ik met de gastheer/vrouw uitvogelen of augustus misschien een optie is. 


Sila, misschien kun je wel met iemand meerijden? (a) 


We zullen afwachten.  Hoe het verloopt... 
Profiel foto van Eichnon
Ik zal mijn best doen aanwezig te zijn, maar ook voor mij zal de datum een belangrijke factor zijn. Tijdens de zomermaanden is de kubbcompetitie prioritair. Wat betreft locatie zit ik tussen Antwerpen en Brussel, dus ook niet direct grensstreek.Ik sta open voor alle opties, Wouter. Wellicht een andere locatie. Maar ik hoop inderdaad dat je erbij zal kunnen zijn. Waarschijnlijk zal het ergens in juli worden. 
Profiel foto van Henny
Ron, je weet dat ik van de partij ben, in alle opzichten. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'><img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'>I knew that already. Jij bent altijd in voor een feessie. Ik houd alles in mijn achterhoofd.
Profiel foto van monkey
Ik snap er niets van, de ene keer staat mijn reactie er en dan is die van Beppie weg en de volgende keer staan er dan weer twee reacties van mij. Zal wel aan mij liggen.Hihi, yep, ligt aan jou. Als je via Lidm. forumtopics een melding krijgt en aan klikt, zie je alleen de nieuwste reactie. Als je rechtstreeks naar het forumtopic gaat, zie je alle reacties.


Vandaar. Probleem opgelost.
Profiel foto van monkey
<img src='img/smileys/jump3.gif' alt='(me)' Title='(me)'><img src='img/smileys/jump3.gif' alt='(me)' Title='(me)'><img src='img/smileys/jump3.gif' alt='(me)' Title='(me)'>
Ik meld me alvast aan.
Helaas woon ik niet centraal, voor velen zal het te ver rijden zijn.
Anders stond mijn huis zeker open.
 Fantastisch, Marja. Ja, ik zou het ook gewoon een keer bij mij thuis willen organiseren, maar de afstand zal voor sommigen misschien een hindernis zijn. Maar ik ga er in ieder geval van uit dat jullie komen. Nog bedankt voor je aanbod, zie mijn antwoord PB.
Profiel foto van Beppie
Ik was al benieuwd wanneer dit bericht zou verschijnen <img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'> Succes alvast met de voorpret! En en en.... wil jij ook weer komen?


Ligt aan de datum en de locatie.