Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Algemeen

WEB TALES MEETING 2019 open

Gepost door Breinpijn
Aantal leden: 19
10-01-2019      13:03:18
WEB TALES MEETING 2019  
 
 Beste Web Talers,
Begin januari 2019, een nieuw jaar is aangebroken en tevens de tijd om een nieuwe, vertrouwde, maar altijd gezellige Meeting te organiseren. Natuurlijk doe ik dat graag, maar daar zijn zoals altijd een paar dingen voor nodig.
 
* Een locatie is onontbeerlijk. Al de vorige keren hebben we bij een van onze leden thuis de Meeting kunnen organiseren en ik hoop dat we dat dit jaar weer kunnen doen. Dus hier de Hamvraag: Wie van onze leden zou zijn huis ter beschikking willen stellen en dus samen met mij de Meeting willen organiseren?
   We zoeken een zo centraal mogelijk gelegen plaats en dat zal in de richting van Noord-Brabant/Limburg/stuk van België, dus meer de grensstreek van de beide landen zijn.
   We kunnen eventueel, mocht bovenstaande niet lukken, de Meeting in een zaaltje, clubhuis of wijkcentrum oid. kunnen houden. De voorkeur is echter toch bij een van ons thuis. Alle ideeën hieromtrent zijn welkom.
 
* De datum zullen we later bepalen, maar een locatie is de eerste en belangrijkste factor. Samen met de gastheer/vrouw zal ik dan later de rest uitwerken.
 
* Misschien zijn er andere leden die samen met mij/ons de Meeting willen organiseren. Wie daar zin in heeft, stuur mij maar een PB’tje. Ook voor alle andere ideeën, vragen opmerkingen sta ik natuurlijk open. Waag er maar een PB aan, zou ik zeggen.
 
* Voor alle relevante informatie over dit forumtopic, vink dan even het vakje ‘wordt lid van dit topic’ aan en je bent verzekerd van alle updates en informatie.
Alvast bedankt voor jullie moeite.
 
Breinpijn
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van ©Inspiratiewater (Edith)
Eindelijk, ik zit er in!
Ik wilde alle Webtalers die morgen bij elkaar komen nog even een geslaagde, gezellige mid(dag) toewensen met een beetje prettig weer.

Breinpijn (Ron) en Francisca
Monkey en Frans
Henny en Peter
Haarle15 en Jose
Eichnon
Roadkill (Tom)
J. A. XX’er
Maarten54
Switi Lobi en man Paul
September
Esperanza en Rodriquez
Twicedoubleyou
Samantha de Vries ... Maak er een leuke dag van!

Zelf kan ik niet komen, maar dat hadden jullie ook vast niet verwacht. Ten eerste zou ik niet weten hoe ik er moet komen -enorme afstand vanuit het oosten van Nederland- ligt Andijk niet bij Den Helder?- en ten tweede ontbreekt het mij aan de "moneten". (Een uitdrukking die in mijn familie gebezigd wordt. Mijn grootmoeder was duitse van geboorte) Nee maar serieus, ik kan het me niet veroorloven. Misschien volgend jaar. Misschien nooit.

Stel alle -actieve- leden zouden elkaar ooit eens kunnen ontmoeten, gedachten uitwisselen, samen schrijven, inclusief Max en Ragazza. Zou toch leuk zijn, al mis ik sommigen hier toch echt wel (Ivo, Dorus, Peter, Inte Feelders, Cojo (hoort iemand nog wel eens iets van Cojo?)
(ik ben een tijdlang niet hier online geweest (andere activiteiten aan het hoofd) , maar las wel jullie werken en wat hier speelde...) 

Groetjes, veel plezier, Edith   Jammer dat je het nu pas aangeeft, ik woon ook in het oosten van het land. misschien had je anders mee kunnen rijden.


Hey Edith,
Misschien is het een idee om met het 10 jarig bestaan van Web Tales te komen. Dan is het bij ons (Max en ragazza) thuis. Hoe dat er uit ziet kun je al zien op de foto's van de meeting van 2017 kun je nu alvast sparen :) want het is pas in 2021

Groetjes
Max


Den Helder is nog wel een pittig eindje weg als je uit het oosten komt. Andijk ligt tegen Enkhuizen aan een paar kilometer van de dijk Lelystad/Enkhuizen af.
Aan geen tijd kunnen we niets veranderen, dat heb je zelf in de hand. Meerijden kan je altijd proberen, Haarle komt ook het oosten bijvoorbeeld.


Da's jammer, Edith. Andijk ligt aan het IJsselmeer, niet ver van Enkhuizen dus nog een stuk dichterbij dan Den Helder. Inderdaad is het waar wat Roadkill zegt: even een oproepje op het forum en wellicht had je mee kunnen rijden. Laat ik het zo zeggen: we verachten je natuurlijk wel een keertje.....<img src='img/smileys/teacher.gif' alt='(teacher)' Title='(teacher)'> Dat kan inderdaad wat Max zegt op de tiende maal zijn, maar wellicht ook eerder.


Volgens mij heeft Cojo op het moment andere bezigheden, dat heeft ze ooit gemeld op de site.


En in Andijk schijnt nu de zon. <img src='img/smileys/smile4.gif' alt='(happy)' Title='(happy)'>


O, dat is heel vriendelijk allemaal. Ik waardeer het enorm  (Tom) -en ik zal het ook zeker onthouden! Wie weet, zoals Max schrijft met het 10-jarig bestaan en wie weet is de groep dan een stuk groter.

Rijd voorzichtig allemaal en maak er wat van!


Wie weet kun je nog wel met Tom mee? Stuur hem een pb <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Nee Henny, dat is te gek. dat kan ik hem niet aandoen. Bovendien is mijn zaterdag toch al bezet. 


Kom al jaren uit het oosten en dat zal voorlopig ook wel ze blijven. Het was maar twee uurtjes rijden.


Twee uur rijden? Je meent het... 


Door de polder via Kampen, Dronten, Lelystad over de dijk naar Enkhuizen. Dan ben je al bijna in Andijk. Volgende keer gewoon even Googlelen en dan kom je al een heel eind.
Profiel foto van esperanza
Het zou erg leuk zijn als jij ook bij ons kon zijn... 

Profiel foto van Ryara
Iedereen een hele fijne meeting gewenst. Ooit zal ik er misschien bij zijn. Nou, die zetten we dan alvast in de agenda. En geen smoesjes met een Amerikareis meer natuurlijk<img src='img/smileys/angel2.gif' alt='(a)' Title='(a)'>. We nemen er een op jullie gezondheid. Nog veel plezier de laatste week daar.


Jullie zijn er dit jaar gewoon in gedachten bij en volgende keer in levende lijve.


Nou 'jullie', dat dan weer niet denk ik. Peter schrijft niet. 


Frans schrijft ook niet, maar met de Webtalesmeetings mogen de partners mee en ik kan alleen maar zeggen dat het super gezellig is. Ze zijn ook niet zo druk bezocht als de meetings van de verhalensite, dus dan is het met elkaar toch een mooie groep. Natuurlijk is het niet verplicht, niets is verplicht, maar ook de partners genieten. 


En de eieren die Frans weet te bereiden. Niet te versmaden <img src='img/smileys/party0021.gif' alt='(eat)' Title='(eat)'>


Eieren zijn al in huis, morgen zal hij ze maken. Dan zijn ze zaterdag precies goed.


Ik vind het leuk om de schrijvers achter de verhalen te ontmoeten. Natuurlijk zijn al die partners ook leuke mensen. Of mijn partner nou op al die mensen zit te wachten weet ik niet. Hij is geen lid, de namen zeggen hem niets en zijn kennissenkring is al zo groot. Ik denk dat hij thuis zou blijven. 
Profiel foto van De Vos
Beste Web-talers. Zoals jullie weten kunnen wij er dit jaar niet bij zijn. 355 KM enkele rit (710 KM of en af) is echt wel veel te ver voor ons. Maar wij wilden jullie toch allemaal een leuke meeting wensen. In gedachten zijn we bij jullie en we hopen dat het weer even stralend mag zijn als vorig jaar. Je kan heerlijk gaan schuilen onder de partytent van Marja Monkey, de zonnewarmte wordt goed afgeschermd, want ze heeft een dubbel wit dak !! Succes verzekerd. 
Groetjes ! Geniet ervan !
Vera & Eric Dank jullie wel en aan allebei veel goeds gewenst <img  data-cke-saved-src='img/smileys/vakantie.gif' src='img/smileys/vakantie.gif' alt='<img src='img/smileys/vakantie.gif' alt='(vakantie)' Title='(vakantie)'>' Title='<img src='img/smileys/vakantie.gif' alt='(vakantie)' Title='(vakantie)'>'>


We zullen er een op je klinken. Alleen Antwerpse handjes zullen we er bij moeten tekenen. <img src='img/smileys/anim_60.gif' alt='(wiggle)' Title='(wiggle)'>


Dank je wel, Erik. Heel jammer dat je er niet bij kunt zijn, maar ik begrijp het wel. Wellicht volgend jaar weer iets dichterbij voor jullie. In ieder geval veel leuks aan zee gewenst.


Ik vind ook erg jammer dat ik jullie niet zal ontmoeten. Groeten van mij voor jullie, Eric en Vera. 


We denken misschien wel aan je. Kan natuurlijk ook dat het veel te druk wordt en dat we je vergeten.
Zonder dollen Eric, het is jammer, ik had je graag weer ontmoet, maar we begrijpen het en hopen je gewoon volgende keer weer te zien. Doe de groetjes aan Vera.
Profiel foto van Breinpijn
Web Tales vrienden,
 
Volgende week zaterdag is het zover; de 6de Meeting alweer. Hebben we er zin in? Wij wel. De meeste voorbereidingen zijn getroffen en we zijn de balans daarvan aan het opmaken.
Het blijkt dat een paar gasten nog geen financiële bijdrage hebben gestort. Zouden jullie dit alsnog willen doen of anders op de Meeting zelf cash betalen?
 
De line up tot nu toe:
Breinpijn (Ron) en Francisca
Monkey en Frans
Henny en Peter
Haarle15 en Jose
Eichnon
Roadkill
J. A. XX’er
Maarten54
Switi Lobi en man Paul
September
Esperanza en Rodriquez
Twicedoubleyou
Samantha de Vries
   
Tot nu toe dus 19 man/vrouw in totaal. Er is natuurlijk altijd nog ruimte voor meer gasten dus als je zin hebt in onze Meeting; je kunt je nog opgeven bij een van ons (Breinpijn of Monkey). We zullen je dan wat extra informatie via de PB sturen.
 
Onze gast, schrijfster Anaid Haen, heeft aangegeven gezellig de hele dag mee te willen maken dus vanaf 11.00 uur zal ze er al zijn en ook een vorkje met de Chinees mee prikken. Wij hopen dat je haar presentatie leuk zult vinden, maar eigenlijk zijn wij daar wel van overtuigd.
Verder zal, zoals vertrouwd, de reiskoffer weer wisselen van eigenaar om bijgevuld te worden met allerhande dingen rond de Meeting.
   Altijd leuk om een en ander op de gevoelige plaat vast te leggen zodat we er nog flink van kunnen nagenieten dus neem je camera mee, zou ik zeggen.
 
Hebt u zich al voorbereid op de quizzen van Breinpijn. Ze zijn inmiddels klaar en liggen dampend van ongeduld op jullie te wachten. Zin in wat Breinstorming; quiz dan lekker even mee.
 
Verder hopen we dat het weer meezit en dat de Chinees een heerlijke maaltijd voorschoteld, maar we zijn ervan overtuigd dat het mooi gaat worden. Tot dan.
 
Groetjes, De organisatie,
Breinpijn en Monkey
 Wij hebben er hier onwijs veel zin in.


Wij ook <img src='img/smileys/party0006.gif' alt='(banana)' Title='(banana)'>


Over de foto's wil ik ook nog iets zeggen.

Zoals gebruikelijk krijgt iedere deelnemer na de meeting weer de mogelijkheid om foto's te uploaden naar Web Tales, zodat we er weer een mooi overzicht van kunnen maken.

Geef het aan (bij de fotografen, bij Breinpijn en aan de administratie) als je liever niet met je gezicht op de foto en dus op het "Web Tales meeting foto overzicht" zichtbaar wilt zijn.
Het zou zonde zijn als we heel veel foto's niet kunnen plaatsen omdat je erop staat en dat niet wilt. Ik kan wel iets doen met vervagen of onherkenbaar maken, maar het is beter als ik daar niet nog heel veel werk aan heb.

Dan nog iets heel belangrijks: Als je foto's maakt met je telefoon, houd deze dan HORIZONTAAL​ Het is elk jaar weer een vreselijk werk om de foto's te draaien en te verknippen (om ze passend te krijgen)
Zie hier het verschil waarom:
phone camera format

En op Web Tales komt het er dan zo uit te zien:
Foto genomen op de juiste manier:
landscapeview

Foto genomen op de verkeerde manier:
portraitview

Nou ja, ik wens iedereen die gaat, alvast heel veel plezier toe. Geniet ervan!
Max
​


Max en Ragazza ik zie dat deze keer jullie namen niet in de lijst staat. Het kan natuurlijk gebeuren want het is vakantietijd en jullie zouden anderen plannen kunnen hebben. Ik vind jammer dat ik jullie niet zal zien, maar wens jullie allebei een heel fijne vakantie. Groeten van mij.
Sila.
Profiel foto van switi lobi
Jammer dat je niet kunt komen Mien, ik had je graag ontmoet! 

Profiel foto van Mien
Beste Webtalegangers en -organisatie.Een late reactie van mij. Heb lang een slag om de arm gehouden, maar weet nu definitief zeker dat ik de Webtalemeeting 2019 niet ga halen. Tot mijn spijt. Helaas andere verplichtingen. Volgend jaar wellicht weer. Ik wens jullie een fijne meeting. Niet zo heet dit keer. Groet, Mien


Nou, als het niet zo warm is kun je ook gewoon een kopje koffie bij mij halen, hoor. Houden we gewoon een minimeeting (talk) <img src='img/smileys/secret1.gif' alt='(whisper)' Title='(whisper)'>


Ligt de sleutel dan onder de mat? <img src='img/smileys/laugh2.gif' alt=':D' Title=':D'>


Dat niet, maar de poort is wel los en koffie, of wat dan ook is zo geschonken. <img src='img/smileys/beer1.gif' alt='(B)' Title='(B)'><img src='img/smileys/koffie.gif' alt='(koffie)' Title='(koffie)'><img src='img/smileys/drink1.gif' alt='(d)' Title='(d)'><img src='img/smileys/party0021.gif' alt='(eat)' Title='(eat)'><img src='img/smileys/tong1.gif' alt=':P' Title=':P'>
Ik ken Gerard niet, maar goei volk is altijd welkom. <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


That; s a afknapper, Mien. Ik had je graag weer gezien, maar gelukkig heb je een feestneus en bril op. Hopelijk zien we je volgend jaar weer?


Van Waalakkers, Henny, kende die nie? Det kennie. 


Jammer Mien, maar zet de volgende vast in je agenda!


Bij jou J.A. XXer? Leuk. Welke datum?


Dat moeten we dan wel samen doen, gezien de grootte van mijn achtertuin, haha. Maar er staat een biertje koud mocht je in de buurt zijn!


In de buurt van Henny?


haha, not even close. Mijn thuisbasis ligt in Gouda, midden in de randstad.....


Boven de rivieren? Daar kom ik nooit. Ik lijd aan verdwaalangst. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


De logeerstoel uit Nuenen gaat wel mee. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


Waar Vincent in heeft gezeten? Toppie!


haha, kom maar op!
Profiel foto van Mixmaus
Dag Ron en Marja . 
Helaas kunnen wij er met meeting toch niet bij zijn. Mijn spieren doen al een hele poos erg vervelend. Ik had gehoopt dat het  beter zou gaan maar dit is niet het geval.

Komt bij dat ook de gezondheid  van Jan nog broos is. Wij kunnen geen meerdaagse dingen ondernemen. Het is erg jammer...

 Wij wensen jullie allemaal een heel gezellige meeting en een volgende keer hopen we er weer bij te zijn
 Liefs voor iedereen van ons Mixmaus Anneke en Jan Wat jammer Anneke, vooral voor jullie. Ik wens jullie heel veel beterschap e hoop dat het snel beter gaat.
Ik weet hoe vervelend het is om iets te mankeren, mijn arm doet ook nog niet wat hij moet doen. Zal met het ouder worden te maken hebben. We zullen een glaasje op jullie en jullie gezondheid nemen, wie weet helpt het.


Ja... erg jammer! Beterschap voor jullie allebei. <img src='img/smileys/rose.gif' alt='(f)' Title='(f)'>


<img src='img/smileys/sad1.gif' alt=':(' Title=':('>


Nu ben ik sip, onze meest trouwe gasten.....<img src='img/smileys/sad1.gif' alt=':(' Title=':('>. Heel veel sterkte gewenst, Anneke


Ik ken jullie niet, maar had jullie graag ontmoet. Wat ontzettend naar voor jullie, dat het qua gezondheid zo vervelend gaat; véél sterkte gewenst! <img src='img/smileys/smilie_blume1.gif' alt='(luvU)' Title='(luvU)'>


Dat is jammer, gelukkig hebben wij elkaar al al tijdens de vorige editie ontmoet. Sterkte met de gezondheid en volgende keer weer aansluiten!


Beterschap Anneke en Jan. Hoop dat jullie er de volgende keer wel weer bij zijn.
Profiel foto van Henny
Nog een kleine twee weken en dan <img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'>
Ik verheug mij er echt op.Wij ook.<img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'>


Wij ook<img  data-cke-saved-src='img/smileys/applaus.gif' src='img/smileys/applaus.gif' alt='<img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'>' Title='<img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'>'><img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'>


Ik ook!...<img src='img/smileys/secret1.gif' alt='(whisper)' Title='(whisper)'>


<img src='img/smileys/jump3.gif' alt='(me)' Title='(me)'><img src='img/smileys/jump3.gif' alt='(me)' Title='(me)'><img src='img/smileys/jump3.gif' alt='(me)' Title='(me)'>


Tja, ik zou liegen als ik zei dat ik me er niet op verheug!!! Understatement of the year!


Nog even geduld... 


Ietsje minder warm dan vorig jaar zou gewelldig zijn , haha


volgens de voorspellingen wordt het koeler, dus dat moet lukken.


Ben bezig met de laatste loodjes. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'> 
Het is afzien. <img src='img/smileys/laugh2.gif' alt=':D' Title=':D'>


Nog vijf nachtjes slapen, Haarle. <img src='img/smileys/anim_63.gif' alt='{L}' Title='{L}'>


Huh.... zo weinig tijd nog? <img src='img/smileys/laugh2.gif' alt=':D' Title=':D'>


Nog vier<img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'>


Yep, het aftellen is begonnen........ <img src='img/smileys/teacher.gif' alt='(teacher)' Title='(teacher)'>


Als jullie uitgeteld zijn, zit mijn reis erop. (sad)


Kan je zaterdag mooi er bij komen Ryara. <img src='img/smileys/laugh2.gif' alt=':D' Title=':D'>
Er is nog plek.


Jetlag in mijn rugzak. <img src='img/smileys/cool_man.gif' alt='8)' Title='8)'>, zó vanaf Schiphol. 
Profiel foto van Breinpijn
Web Tales vrienden,
 
Een kleine update van hoe we er voor staan met onze Meeting. Hier dus de laatste lijst van zij die ons feestje mee gaan vieren. Het lijstje wordt al langer en langer.
 
Breinpijn (Ron) en Francisca
Monkey en Frans
Henny en Peter
Haarle15 en Jose 
Jan en Anneke (Mixmaus) 
Eichnon
Roadkill
J. A. XX’er
Maarten54
Switi Lobi en man Paul
September
Esperanza en Rodriquez
Twicedoubleyou
Samantha de Vries
 
De zin wordt hier in huize Breinpijn steeds groter gezien dit mooie lijstje. Nog maar iets minder dan een maandje te gaan.
 
Hier nog even een oproep voor degenen die nog niet hebben betaald. Mocht er enige informatie die ik heb verstuurd in de PB verloren zijn gegaan, PB me dan even opnieuw en je krijgt alle info opnieuw.
 
Wie nog zin heeft om iets culinairs mee te nemen, neem ook even contact op met mij. Wel zo handig voor de boodschapjes.
Tot nu toe hebben er al meerdere gasten aangegeven iets mee te nemen. Frans van Monkey  bereidt zijn sterren gevulde eitjes. Mevrouw Breinpijn neemt haar beroemde eiersalade mee en bakt een lekker cakeje evenals September. J.A. XX’er neemt als echte Gouwenaar zijn Goudse stroopwafels mee. Switi Lobi zal pure chocoladetruffels fabriceren (mmm) en Eichnon kokkerelt volgens zeggen een heerlijke appel-peren-rozijnentaart evenals wat biertjes. Samantha doet een aardbeienkwark voor na.
Voel je overigens niet bezwaard als je alleen je goede humeur meebrengt want dat is uiteraard helemaal voldoende.
 
Nog even kort de revue aan activiteiten:
* De reiskoffer
* Quizzen Breinpijn
* Presentatie schrijfster Anaid Haen (mogelijkheid tot kopen van een van haar boeken), aangeraden door Breinpijn
* Chinees
* heel veel gezelligheid
 
Wij hopen natuurlijk op goed weer en zien jullie allemaal op zaterdag 13 juli.
 
Groetjes, de organisatie
Breinpijn en MonkeyIk wilde net bekijken wie er allemaal opgegeven hebben, maar zoals gewoonlijk heb jij dat prima voor elkaar. Wat een leuke lijst, wij kijken er naar uit.


<img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


(dance)


Ik ben erg blij, dat ik jullie allemaal mag zien. Het wordt weer de oude vrienden herzien en de nieuwe vrienden die ik nog niet persoonlijk heb gezien omarmen. 
Even wil ik doorgeven dat mijn zoon heet Rodrigo. Rodriguez is het in Spaans...
Tot dan allemaal... 


Ik zie er ook naar en geniet al bij voorbaat van de ontmoetingen, tot dan allemaal! <img src='img/smileys/love3.gif' alt='(l)' Title='(l)'><img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'>