Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Algemeen

WEB TALES MEETING 2019 open

Gepost door Breinpijn
10-01-2019      13:03:18
WEB TALES MEETING 2019  
 
 Beste Web Talers,
Begin januari 2019, een nieuw jaar is aangebroken en tevens de tijd om een nieuwe, vertrouwde, maar altijd gezellige Meeting te organiseren. Natuurlijk doe ik dat graag, maar daar zijn zoals altijd een paar dingen voor nodig.
 
* Een locatie is onontbeerlijk. Al de vorige keren hebben we bij een van onze leden thuis de Meeting kunnen organiseren en ik hoop dat we dat dit jaar weer kunnen doen. Dus hier de Hamvraag: Wie van onze leden zou zijn huis ter beschikking willen stellen en dus samen met mij de Meeting willen organiseren?
   We zoeken een zo centraal mogelijk gelegen plaats en dat zal in de richting van Noord-Brabant/Limburg/stuk van België, dus meer de grensstreek van de beide landen zijn.
   We kunnen eventueel, mocht bovenstaande niet lukken, de Meeting in een zaaltje, clubhuis of wijkcentrum oid. kunnen houden. De voorkeur is echter toch bij een van ons thuis. Alle ideeën hieromtrent zijn welkom.
 
* De datum zullen we later bepalen, maar een locatie is de eerste en belangrijkste factor. Samen met de gastheer/vrouw zal ik dan later de rest uitwerken.
 
* Misschien zijn er andere leden die samen met mij/ons de Meeting willen organiseren. Wie daar zin in heeft, stuur mij maar een PB’tje. Ook voor alle andere ideeën, vragen opmerkingen sta ik natuurlijk open. Waag er maar een PB aan, zou ik zeggen.
 
* Voor alle relevante informatie over dit forumtopic, vink dan even het vakje ‘wordt lid van dit topic’ aan en je bent verzekerd van alle updates en informatie.
Alvast bedankt voor jullie moeite.
 
Breinpijn
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Breinpijn
Beste Meeting gasten,
 
Tijdens een genoeglijke middag bij Monkey hebben we de Meeting goed doorgesproken en kan ik wat meer mededelingen doen. Alles op een rijtje:
 
* Datum en locatie moge bekend zijn. Zaterdag 13 juli in Andijk beginnen we met een inloopuurtje vanaf 11.00 tot 12.00 uur. Jullie worden ontvangen met koffie, thee, een plak cake of een hartig broodje. Rond klokslag twaalf zal ik de boel min of meer ‘officieel’ openen. De precieze locatie zal ik in een PB aan jullie bekend maken evenals de financiële bijdrage.
 
* Wat gaan we doen?
Na de opening zal het snel tijd worden om onze reislustige koffer door te geven. Na afgelopen jaar in het bezit van Haarle15 te zijn geweest, zal hij ongetwijfeld veel hebben bijgeleerd. Wie zal de volgende ‘eigenaar’ worden die koffers inmiddels rijke verzameling nostalgie en herinneringen gaat uitbreiden?
 
* Breinpijn heeft zich weer suf geprakkepiekerd en een tweetal (hopelijk) leuke quizjes in elkaar getimmerd. Wie daar zin in heeft, kan alleen of met meerderen gedurende de dag even lekker puzzelen.
 
* Ik zei al in een vorig forumbericht dat ik een speciale gast heb gevraagd om te komen. Bij Max en Ragazza hadden we Rianne (Celtica) en Fiona met groot succes op bezoek. In navolging daarvan ben ik erg blij met de komst van deze schrijfster naar het Westfriese. Ze heet Anaid Haen en ik ken haar van een vorige schrijverssite waar ik op zat. Inmiddels is ze uitgegroeid tot fulltime schrijfster van Fantastische (Fantasy en Science Fiction), misdaad en kinderverhalen. Heel divers dus. Een aantal van deze verhalen heeft ze met haar vriend Django Matthijsen geschreven. Ze heeft diverse prijzen gewonnen met haar verhalen. Ze gaat ons het een en ander vertellen over haar carrière als schrijfster, hoe dat zo gekomen is (haar motivatie, haar werk en nog veel meer. Misschien gaat ze ons nog wat vertellen over haar rol als organisator achter de Fantastische verhalenwedstrijd Fantastels (waar Celtica ook eens als jurylid optrad). Er zal ongetwijfeld ook de mogelijkheid zijn om wat boeken bij haar te kopen (wellicht gesigneerd). Ik beveel ze in ieder geval warm aan want schrijven kan ze!
 
* Vorig jaar bij Henny hebben we in plaats van de BBQ de Chinees geprobeerd en dat wilden wij dit keer weer doen. Monkey gaat een en ander nog even navragen, maar we kunnen er van uitgaan dat we lekker aan de Chinese hap gaan.
 
* We doen wat boodschapjes voor de dag maar we hopen natuurlijk dat jullie, onze gasten ook iets mee willen nemen. Geen must, maar wie daar zin in heeft, neemt gewoon wat lekkers mee. Iets kleins, iets zoets, iets hartigs, iets vloeibaars; alles mag. Laat in dat geval even weten wat je van plan bent; dan kunnen wij daar rekening mee houden voor onze ‘boskippe,’ (Westfries woord voor boodschappen).
 
* Voor mensen die overwegen in de buurt te overnachten, zijn hier mogelijkheden in Andijk en omgeving.
Villavakantiepark IJselhof of het Grootslag
B&B ‘Te warskip bij Blokvis’
Restinn Andijk
Tiny Float Andijk
Hier is “t andijk
Haus Antje am deich andijk
KIT’s Andijk
In het kort nog iets over de route: Als je vanuit richting Amsterdam komt, neem dan afslag Hoorn Noord, nadat je links windmolens hebt gezien, sla je rechtsaf (lange oprit – Zwaagdijk Oost) en ga je bij het 1ste stoplicht rechts. Dan zie je Andijk op de borden staan.
 
Wees gerust, er zullen nog meerdere forumberichten volgen, maar als je vragen hebt, PB of mail mij dan even.
Mocht je zin hebben om te komen, geef je dan snel op.
 
Groetjes, de organisatie.
Breinpijn en MonkeyJij bent snel, helemaal zoals besproken daar heb ik niets aan toe te voegen.


<img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'> Marja. Dan heb ik iets goed gedaan.


Bij Grootslag hebben wij een chalet gehuurd <img src='img/smileys/vakantie.gif' alt='(vakantie)' Title='(vakantie)'>


En een dag is al bezet Henny, heerlijk een heel weekend ervan maken.


Kan nog even melden dat bijna zeker Switi Lobi en haar man Paul ook komen. 99% zeker. Heel blij mee!<img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


<img src='img/smileys/yes1.gif' alt='(Y)' Title='(Y)'>


Ik ben er ook heel blij mee dat we kunnen komen <img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'> <img src='img/smileys/smile2.gif' alt='(smile)' Title='(smile)'>
 


Gezellig.<img src='img/smileys/yes1.gif' alt='(Y)' Title='(Y)'>


En dan kan ik nog een nieuwe gast melden. September heeft ook aangegeven te willen komen. Het gaat lopen, jongens! <img src='img/smileys/wink3.gif' alt=';)' Title=';)'>


<img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Ik doe mee met Henny,<img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>
Profiel foto van Cis L.
Beste mensen, .
weer moet ik  afzeggen. We hadden een reis geboekt op 14 juli maar ik kreeg net een aankondiging dat we de avond ervoor al starten. Hoe jammer, ..de reis kan ook niet meer geannuleerd worden.
ik wens jullie een fijne dag en hoop heel  veel  leuke foto ‘ te zien.
hartelijke groeten allemaal, 
Cis.Wat jammer dat we je nu mislopen, ik wens je een hele mooie reis en hopen op een ander jaar.


Dat is jammer, Cis, maar het is niet anders. Misschien volgend jaar weer een poging. We zullen een borreltje op je klinken <img src='img/smileys/beer1.gif' alt='(B)' Title='(B)'>
Profiel foto van Breinpijn
Web Tales Vrienden,
 
Om de Meeting ‘warm’ te houden, hier nog een kleine bijdrage van het front.
Allereerst natuurlijk de melding dat ik 11 mei bij Monkey ben om alles goed door te spreken en zaken te regelen. Dat gaat allemaal goed komen.
 
Misschien wel leuk om het gastenlijstje tot nu toe te laten zien. IJs en weder dienende zullen zij er zijn:
Breinpijn en Francisca
Monkey en Frans
Henny en Peter
Cis L. en Ad
Haarle15 en Jose
Mixmaus en Jan
Eichnon
J. A. XX’er
Maarten54
Een bont gezelschap tot nu toe, maar er is natuurlijk altijd nog ruimte voor meer gasten dus als je zin en tijd hebt zaterdag 13 juli, meld je dan nog even aan.
Aankondiging:
Over het programma gaan Monkey en ik nog even brainstormen. Natuurlijk zullen de reiskoffer en de Breinpijnquiz vaste onderdelen zijn. Daar kunnen we inmiddels niet meer onderuit.
   Ik kan alvast wel melden dat ik een speciale gast heb weten te strikken. Wie hoe, en wat ga ik nog niet verklappen natuurlijk, maar ik ben zelf ontzettend blij dat deze persoon direct ja zei toen ik hem/haar vroeg. Ik denk dat het een erg leuke bijdrage aan onze Meeting zal zijn.   
 
Na 11 mei volgt nieuwe, ‘verse’ informatie. Als je je wilt opgeven, PB of mail ) ons dan even of gebruik het forum hiervoor. Voor vragen en/of ideeën blijven wij natuurlijk altijd openstaan.
Groetjes, de organisatie
Breinpijn en Monkeyik heb vrij gekregen dus zal er zijn


<img src='img/smileys/yes1.gif' alt='(Y)' Title='(Y)'>


Gezellig. <img src='img/smileys/music2.gif' alt='(band)' Title='(band)'>


Hey Tom, geweldig kerel. Je staat op de lijst. <img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>
Profiel foto van Breinpijn
Web Tales vrienden,
 
Even een kleine update over de Meeting. Datum hadden we geprikt (zaterdag 13 juli) en we gaan ons feestje vieren bij Monkey in Andijk in het schone West-Friesland.
Over het programma kan ik nog niet veel zeggen, maar wees er verzekerd van dat er een of twee quizzen van mijn hand bij zitten. Ik ben alweer druk doende om een en ander in elkaar te breien.
Onze reislustige koffer zal op die dag worden doorgegeven door Haarle aan een ander prominent lid.
Ik kan nog melden dat ik 11 mei bij Monkey en Frans thuis een Breinstormsessie heb gepland waarin we alles tot in de puntjes verder gaan uitwerken. Er spelen wel een paar ideetjes, maar het hoe en wat, houden we nog even geheim.
 
Hierbij natuurlijk nog een oproep om, als je zin hebt om te komen, je even via dit forum op te geven. Inmiddels staat de teller rond de dertien/veertien man/vrouw, maar iedereen is welkom.
Na die 11de mei zal ik nieuwe informatie op het forum zetten en zal er ook een PB naar de gasten gaan waarin extra informatie rond financiële bijdrage en exacte locatie zal staan.
Mochten jullie nog ideeën voor de 13de hebben of zijn er andere vragen, PB of mail ) ons gerust. Tot horens.
 
Groetjes, de organisatie Breinpijn en MonkeyKubb <img src='img/smileys/tong1.gif' alt=':P' Title=':P'>


Dan zou de Kubsternatie groot zijn, denk ik..<img src='img/smileys/laugh2.gif' alt=':D' Title=':D'>


Nou, ik kom ook hoor.


Gezellig.


Hoe meer <img src='img/smileys/anim_63.gif' alt='{L}' Title='{L}'>Jaques'ssss hoe beter 


Er staat een stoel in de schuur te klapperen van blijdschap. <img src='img/smileys/welcome.gif' alt='(welcome)' Title='(welcome)'>


Visstoeltje.......<img src='img/smileys/anim_35.gif' alt='(bleh)' Title='(bleh)'>


jaja


Water genoeg om te vissen 
Profiel foto van Eichnon
Zonder tegenslag ben ik present<img src='img/smileys/party0006.gif' alt='(banana)' Title='(banana)'>


Hoera! Fijn om te horen, Wouter. Mettertijd krijg je extra informatie via de PB en de rest kun je lezen via het forum. Na 11 mei weet ik sowieso meer want dan zit ik bij Monkey waar we alles verder uitstippelen. 


Mooi om te horen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.


Ik kijk er naar uit om je in real life te ontmoeten!
Ik wou eerst komen. Maar nadat ik via een verhaal de  waarheid sprak over mijn verhaal durf ik niet.
Ik ben een aanrander geweest. Geen seksuele handelingen, maar het hoort bij aanranden.Robo, ik kan alleen voor mezelf spreken. Hoewel verleden belangrijk is, vind ik het nog belangrijker waar mensen naartoe willen, wat ze uiteindelijk willen bereiken. Ik heb ook wel respect voor mensen die aan hun problemen willen werken. Ongetwijfeld gaat dit met vallen en opstaan. Ik heb wel wat van jou gelezen en heb wel de indruk dat je je best doet om alles op een rijtje te krijgen. Mij zou het niet direct storen dat je aanwezig zou zijn.
Weet wel dat onbetamelijk gedrag zal resulteren in een uitgevezen been dat ergens in een vijver belandt <img src='img/smileys/tong1.gif' alt=':P' Title=':P'>


Wie zich brand moet op de blaren zitten. De meeting is bij uitstek de plek om vergiffenis te krijgen. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


Dat is mooi gezegd Haarle. Zo is het helemaal.


Dank je. Wie van België kan mij meenemen?


Meenemen zal eventueel lukken, terugkomen wordt waarschijnlijk een probleem want ik ben van plan om er een korte vakantie aan te breien. Hoelang weet ik nog niet. 
Profiel foto van butterfly0902
Voor mij is het te ver,... Jammer welDa's zeker jammer. Maar een tip: misschien dat je met iemand mee zou kunnen rijden? Zet maar eens een shout op de site en wie weet, krijg je er respons op.
Profiel foto van Cis L.
Hoi Ron, ik wil graag komen., mijn echtgenoot Ad, gaat ook graag mee.
ondanks dat ik niet meer erg actief ben  op Webtales, op dit moment , lijkt het me fijn om iedereen in levende lijve te ontmoeten.
groet CisDank je wel voor je bericht, Cis. Hardstikke fijn dat je wilt komen. Ik had van de vorige keer begrepen dat we wat voorzichtig met je man moeten doen, maar dat zal allemaal wel lukken. En je woont ook redelijk in de buurt, heb ik begrepen. In ieder geval sta je vanaf nu op de lijst en houd dus het forum in de gaten voor meer nieuws.


Fijn,
ja, ik. neem het liefst mijn man mee.
 


Welkom en je man ook.


Leuk!

 


Leuk om jou ook eens in het echt te ontmoeten.
Profiel foto van Breinpijn
Web Tales vrienden,
 
We hebben uitsluitsel. Nadat ik een vraag over de Meeting op dit forum had gesteld, kwamen er toch wel zoveel positieve reacties dat Monkey en ik hebben besloten de Meeting dit jaar bij haar thuis in Andijk, Noord-Holland te gaan houden. De datum zal zaterdag 13 juli zijn. Ik kan dus hierbij melden dat de officiele inschrijving is geopend.
Dus, als je zin hebt in de Web Tales Meeting 2019, geef je hier op.
Nadere berichten evenals informatie volgen later dus houd dit forum in de gaten. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Een PB’tje is zo gestuur
 
De organisatie,
Breinpijn en MonkeyPrima, wel willen we een hotelletje vlakbij boeken zodat Peter ook een pilsje kan pakken. <img src='img/smileys/beer1.gif' alt='(B)' Title='(B)'>


Noorderlingen grijp je kans (meeting)


Weet alleen niet of de onwillige koffer wel over de dijk wil van Lelystad naar Enkhuizen. <img src='img/smileys/confused0024.gif' alt='(dunno)' Title='(dunno)'>
In dat geval zijn wij van de partij. <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Haarle, Koffer heeft niets te willen. Snoer hem de bek dicht met een riem en de kofferbak in. Wel goed op slot doen.  <img src='img/smileys/action-smiley-047.gif' alt='(whip)' Title='(whip)'> Mee zal ie gaan. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


De zweep van Henny zal het hem doen, Martin. Fijn dat je er ook bij bent. <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Je moet hem gewoon vertellen hoe mooi die dijk is en het uitzicht over het water. Dan wil de koffer wel.


Monkey zoiets dacht ik later. Naar monkey en haar prachtige woning met een toffe vent. Het kan ook dat hij schrik van mij <img src='img/smileys/devil1.gif' alt='(6)' Title='(6)'>


Vast niet Henny, volgens mij heeft hij het best goed bij je gehad.


Wij komen ook ! 
dus op de lijst met onze namen.
Zoeken  ook een leuk overnachtings adres daar in de buurt.
Heb je tips Marja?

 


Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Ja Marja. Zo dicht bij mogelijk zodat wij op tijd kunnen boeken. <img src='img/smileys/snoopy-sm.gif' alt='(snoopy)' Title='(snoopy)'> Wie weet wel met groepskorting.
Haarle, zeg Koffer maar dat er al een flinke groep mensen zijn die hem graag willen weerzien en een hoop leden zijn die hem willen ontmoeten. Dan komt het helemaal goed. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


Dan moet ik me erin gaan verdiepen, mogelijk helpt internet. Ik weer dat er niet zover van ons vandaan een bed en breakfast zit, maar ik heb geen idee van prijzen en plek. Lijkt me wel dat er zeker iets te vinden moet zijn in de omgeving.


<img src='img/smileys/secret1.gif' alt='(whisper)' Title='(whisper)'> Breinpijn heeft wel wat plekken doorgegeven. Als jij al even je adres aan ons door geeft kunnen we kijken wat het dichtste bij is. <img src='img/smileys/smile3.gif' alt=':-)' Title=':-)'>


Wij zouden graag willen komen, maar houden nog een slag om de arm omdatonze zoon dan w.s. zijn verjaardag viert. Mocht dit zo zijn dan komen we niet. Wanneer willen jullie het echt helemaal zeker weten?


Hoi Switi, we houden altijd een heel ruime marge aan dus in principe zou eind juni oke zijn als we het dan weten, maar als je daarna nog wilt komen, is dat ook geen probleem. Waar er twintig komen, kunnen er tenslotte ok 22 komen. Geen probleem. Op een gegeven moment ga ik PB's versturen met extra info aangaande exacte locatie en financiele bijdrage en zo en ik zal jou ook gewoon sturen. Dan zien we wel wat er gebeurt. Weet dat er altijd een mogelijkheid is.


Dag Monkey en Breinpijn. Op dat tijdstip zijn wij aan zee en dit zou een verplaatsing betekenen van 355 km, wat echt wel veel te veel is voor ons. Wij zullen dus niet aanwezig zijn. Maak er een leuke meeting van !!
Groetjes
Eric & Vera


ik wil ook wel weer komen, maar ik hou het nog even onder voorbehoud want ik moet vrij gaan vragen op het werk dus het hangt daar vanaf.


Gezellig Tom, ik hoop dat je vrij krijgt.


Ik zou zeggen: op tijd vrij vragen en zeggen dat het voor Breinpijn is. Dat kunnen ze eenvoudig niet weigeren <img src='img/smileys/laugh2.gif' alt=':D' Title=':D'>


Waarom zou je niet gaan. Het is dichterbij dan ooit. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'><img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>


Precies!


Ik wil al zo lang eens komen, wil de datum nu net weer samenvallen met een gereserveerde plaats voor het optreden van André Rieu in Maastricht.


Dat is inderdaad jammer, volgende keer weer een kans.


Ik wil ook wel weer komen hoor, ik heb al veel te vaak niet kunnen komen.
Bij deze geef ik mij dus als gast op, of het mij daadwerkelijk gaat lukken hangt van de gezondheid af, maar, zo het niet lukt, zal ik het op tijd laten weten.


Maarten, ik weet zeker dat Monkey wel een plekje voor je weet te vinden in haar herberg en hof. <img src='img/smileys/yes1.gif' alt='(Y)' Title='(Y)'>


Ik ben niet zo dik Henny,  in de voorraadkast is vast nog wel ruimte en op een kratje bier kun je ook zitten. Toch?
En als ik weet waar de worst staat ben ik al tevree. Heerlijk om zo simpel te zijn.


Zo is dat maarten. <img src='img/smileys/beer1.gif' alt='(B)' Title='(B)'>


Top, ome Maarten ook weer present. <img src='img/smileys/beer1.gif' alt='(B)' Title='(B)'>


Maarten, ik hoop echt dat je gezondheid meewerkt, je bent van harte welkom.


Het komt je gezondheid alleen maar ten goede Maarten. <img src='img/smileys/party0006.gif' alt='(banana)' Title='(banana)'>
Wat houdt de Web Tales meeting precies in wat betreft wat voor soort dag dat is? Ik bedoel eigenlijk is het een feestje, of een barbeque of iets anders? Ik weet dat het een gelegenheid is waar verschillende schrijvers elkaar kunnen zien en het idee is zeker leuk<img  data-cke-saved-src='img/smileys/smile1.gif' src='img/smileys/smile1.gif' alt='<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>' Title='<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>'>  Voor mij hangt het overigens ook af van datum, tijd, plaats en vervoer, dus weet niet zeker of ik erbij zal zijn, maar toch is het wel leuk dat zoiets georganiseerd wordt<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>Een soort van gezellig feestje. De leden leren elkaar kennen. Voor vaste meetinggangers is het ook een soort van reünie. Lekker met elkaar wat eten, drinken en vooral het heel gezellig hebben met elkaar.
Breinpijn maakt altijd een gezellige quiz. Soms komt er een gast auteur.  Een rondleiding, zoals ik in Nuenen over Vincent van Gogh.
Gewoon een heel gezellig samen zijn en veel plezier hebben.
Kijk maar bij de link links onder leden.
https://www.webtales.org/?menu=Meetings
<img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'> (meeting)   


Zal zeker even kijken. Klinkt heel gezellig<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'> Dank je voor je berichtje<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'>


Henny heeft het heel duidelijk gezegd en de vaste meetinggangers kijken er nu al naar uit. Een leuke en gezellige dag, dat is het belangrijkste. De mens leren kennen die achter de verhalen of gedichten zit. Kortom gezellig samenzijn.


Ik ben zelf nog nooit op een van web tales meetings geweest, maar het klinkt zeker als een leuke dag<img src='img/smileys/smile1.gif' alt=':)' Title=':)'> 


vorig jaar ben ik voor het eerst geweest en ik vond het echt een leuke ervaring, als ik dit jaar kan ga ik zeker weer.


Roadkill, durf eens niet te komen! <img src='img/smileys/action-smiley-047.gif' alt='(whip)' Title='(whip)'><img src='img/smileys/angel2.gif' alt='(a)' Title='(a)'>  Ik kijk al uit naar de meeting. <img src='img/smileys/party0006.gif' alt='(banana)' Title='(banana)'>


<img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>