Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Algemeen

Idee voor op de meeting open

Gepost door Roadkill
Aantal leden: 3
12-07-2018      19:04:55
Hallo allemaal,

Ik realiseer me dat dit wel heel erg kort voor de meeting is, maar ik had vanmorgen een idee voor de meeting wat misschien wel leuk is.

Inmiddels heb ik zelf wat dichtbundels uitgegeven en ik weet dat er meer leden zijn die zelf een boek of een bundel hebben uitgegeven.
Nu lijkt het me wel leuk om naast de gewone boekenruil ook een boekenruil te doen voor eventuele eigen boeken/bundels van leden.
Ik wil best graag van andere leden boeken of bundels lezen en ik wil zo'n exemplaar dan best ruilen tegen een bundel van mijzelf.

Lijkt jullie dit ook een leuk idee?
Desnoods voor de meeting van volgend jaar omdat het nu nogal kort dag is, maar mochten er leden zijn die nog exemplaren thuis hebben dan kan het ook nog aankomende zaterdag...

Laat het me aub maar weten, ik zal wat bundels van mezelf meenemen.

Groetjes,

Roadkill.
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van monkey
Ik zou ze inderdaad gewoon meenemen. Verleden jaar waren Rianne Lampers en Fiona op de meeting, Rianne is uitgeefster en Fiona schrijfster. Ze hebben er beiden over vertelt en dat was heel interessant, daarbij konden we boeken kopen. Dat lijkt me voor jou ook een idee.Erover vertellen voor een groep vind ik te eng.
Dat is ook mijn makke, ik durf niet naar van die voordraag evenementen te gaan.
Als ik moet spreken voor een groep sla ik helemaal dicht en wordt t niets meer.
Maar ik neem ze sowieso wel mee, wie weet...


Gewoon mee nemen en we zien wel. Je leert de mensen snel genoeg kennen en dan verdwijnt je watervrees als sneeuw voor de zon. Wie weet ga je spontaan voordragen. <img src='img/smileys/party0006.gif' alt='(banana)' Title='(banana)'>Er komt een boekenruilhoekje, net als vorig jaar. .


Goed idee! Alleen jammer dat ik geen exemplaren van mijn beide bundels heb liggen, behalve die van mezelf. Maar ik zou ze inderdaad gewoon meenemen!