Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Schrijven

Nieuw Estafette-verhaal open

Gepost door Mien
13-03-2018      16:03:33
Wie heeft er trek om mee te schrijven aan een nieuw Estafette-verhaal? Het hoeft niet zo lang te duren als het vorige. :-d
Minimaal vier deelnemers die een of twee delen willen schrijven. Geef ook even aan of je het verhaal wil starten. Ik ben de laatste  keer begonnen. Ideeën voor een onderwerp zijn ook welkom. Groet, Mien
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Mien
Laat je door angst niet leiden het gaat uiteindelijk om schrijfplezier. De enige legitieme reden om er voor te kiezen mee te doen. 😉Beste Mien, wat houdt het in?


Het heeft niets met 'angst' te maken. Een estafetteverhaal ontstaat over het algemeen spontaan. Ik denk dat het ten koste van het schrijfplezier gaat als het geforceerd opgestart wordt. Maar dat is mijn persoonlijke mening.


@Edith: Soms schrijft iemand een verhaal dat niet per se als vervolgverhaal bedoeld is. Door de spontane reacties van andere leden ontstaat er af en toe een estafetteverhaal. Wie zin en inspiratie heeft, schrijft het verhaal dan verder en daarna neemt weer een ander het stokje over. Op die manier ontstaan vaak de meest verrassende wendingen en is het het een hele uitdaging voor de volgende schrijver er weer een kloppend vervolg op te schrijven. 
Profiel foto van Mien
Het enthousiasme houdt niet over. Of is er angst voor deelname misschien? Jammer.