Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Nieuws

WEB TALES MEETING 2018 closed

Gepost door Breinpijn
13-01-2018      10:20:45
Beste Web Talers,
 
Een nieuw, maar voor velen eigenlijk vertrouwd Forumtopic. Web Tales Meeting 2018.
Zo rond deze tijd, het begin van een nieuw jaar begint het bij mij altijd behoorlijk te kriebelen. Ik wil een nieuwe Meeting organiseren en het wordt wellicht een speciale omdat het de vijfde keer is.
Wat hebben we nodig voor ons Web Tales feestje dit jaar?
 
* Een locatie uiteraard! Het belangrijkste ingrediënt.
Bij deze wil ik dus een oproep doen aan Web Talers die hun huis beschikbaar willen stellen voor onze Meeting. Bij voorkeur zoeken we een centrale locatie in de contreien van Noord-Brabant/misschien Limburg/ stuk België omdat een groot deel van onze schrijversschare daar woont.
Een andere mogelijkheid is om een zaaltje, clubhuis, wijkcentrum of iets dergelijks te huren, maar bij een van de leden thuis heeft de grootste voorkeur is gebleken. Echter: alle ideeën hieromtrent zijn welkom.
 
* De datum zullen we later prikken aan de hand van een voorkeurskeuze, maar ergens eind juni/juli zou het beste zijn in verband met de weergoden. De locatie is echter het eerste en meest essentiële. Samen met de gastheer/vrouw zal ik daarna verder de Meeting uitwerken.
 
* Tot slot een andere oproep: mochten er andere leden zijn die samen met mij zin hebben om de Meeting te organiseren, hoor ik dat natuurlijk graag.
Voor vragen/ideeën of andere zaken kunnen jullie Breinpijn een pb’tje sturen of een berichtje op dit forum achterlaten. Klik dan even het vinkje van ‘lid worden van dit topic’ aan en je hebt te allen tijde de broodnodige informatie over de Meeting paraat.
Alvast bedankt voor jullie moeite.
 
Breinpijn
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Mien
Leuke foto's van de Web Tales meeting 2018!
Bedankt fotograven! ðŸ‘Geen leuke foto's zonder leuke gasten. Bedankt dat jij ook van de partij was. (talk)


Ik heb mijn foto's ten grave gebracht, inderdaad. Maar hier liggen ze tenminste goed in het zicht. De foto's waar jij op staat, kleuren de Meeting. De mens achter Mien, wie had dat nou gedacht. Bedankt, Man!
Profiel foto van Breinpijn
Beste Web Talers, even een oproep namens Henny.
Het blijkt dat er misschien zaterdag een klein stoelenprobleempje is. Henny vraagt derhalve of jullie eventueel zelf een tuinstoeltje of iets dergelijks kunnen meenemen. Als dat niet kan, is dat oke, maar het zou helpen. Alvast bedankt.
Tot zaterdag!
Henny en BreinpijnEn eventueel een paar tafeltjes als ik het niet bij elkaar geschooid krijgt. Onder het mom: Beter mee dan om verlegen. <img src='img/smileys/hat.gif' alt='(hat)' Title='(hat)'>


Ik neem twee stoelen mee, die passen goed in de auto en ik heb eventueel twee campingtafels hier voor de grijp, dus die nemen we dan ook wel mee. Een grotere en een kleinere.


Geweldig. Redders in de nood <img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'><img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'>


<img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>


Goed nieuws, Mijn achterburen zet zijn tuintafel en stoelen te beschikking, mocht dat nog nodig zijn. Samen met wat tafeltjes en stoelen van Monkey en wat we zelf hebben. Plus geschooid moet het gan lukken. Laat het feestje maar beginnen. <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


<img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'><img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'><img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>


Vrijdag weet ik meer. Het lijkt een drukke boel te worden, maar we passen heel wat mouwen aan. Jullie horen nog wel wat nodig is. Het blijkt nu wel dat we een prima Web Tales familie zijn. <img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'><img src='img/smileys/hug2.gif' alt='(hug)' Title='(hug)'>


Geweldige meeting. Zeer gastvrij ontvangen, waarvoor dank Peter en Henny. Meesterbreipijn heeft zijn draaiboek weer prima doorlopen en kunnen wij allen terug kijken op een zeer geslaagde dag. Oudgedienden, maar ook nieuwelingen die de weg hebben gevonden naar onbekende ontmoetingen.


het was zeer gezellig. blij dat ik toch de hoge drempel ben overgeslopen <img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>


Ik sluit me er helemaal bij aan. Inmiddels goed thuisgekomen.


Het was zeer zeker een geslaagde middag! Zo leuk om jullie in levende lijve te ontmoeten! 


Die drempel was niet nodig Roadkilll, je hebt jezelf kranig staande weten te houden en met vele kunnen kletsen. <img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>


ja altijd als ik het eenmaal gewoon doe valt het reuze mee, en toch bij de volgende drempel is het weer zo moeilijk voor me...
heel vreemd.


Nee hoor, dat hebben we allemaal en dat is een gezonde spanning. Alleen zal je er elke keer veel sneller overheen zijn. Luister maar naar Tante Henny <img src='img/smileys/secret1.gif' alt='(whisper)' Title='(whisper)'>


En ook ik ben inmiddels weer thuis en tracht alles zsm bij te lezen om die kick nog een keer te mogen ervaren. Dank jullie wel allemaal en mijn verslagje volgt ASAP ( As Soon As Possible). <img src='img/smileys/party0002.gif' alt='(hoera)' Title='(hoera)'>
Profiel foto van Breinpijn
Beste Web Tales vrienden,
 
Nog maar een kleine anderhalve week te gaan. Begint het bij jullie ook al steeds meer te kriebelen?
In deze laatste bijdrage voor de Meeting nog een paar kleinigheden.
 
* Allereerst een oproep aan degenen die nog niet betaald hebben. We gaan niet moeilijk doen dus als het niet meer lukt, kun je eventueel ook ‘cash’ op 14 juli betalen. Mocht je de PB met de gegevens verloren zijn, PB mij dan even.
* De gastenlijst is nog verder uitgebreid. Hieronder de laatste update:
 
* Henny en Peter
* Max en Ragazza
* Breinpijn en Francisca
* Tom van der Zijden (Roadkill)
* Monkey en Frans
* Swing
* Mien
* Martin en Jose (Haarle)
* Jan en Anneke (Mixmaus)
* Samantha de Vries
* Esperanza (Sila) en Carmen
* J.A. XX’er
* Eric de Vos en Vera
* Beppie
* Cis L en man
* Maarten54 (nog niet helemaal zeker)
 
Een aantal gasten heeft al aangegeven iets mee te nemen dus we kunnen een en ander aan lekkers verwachten buiten de spullen die voor de Meeting worden ingekocht. Laat je dus verrassen. Mocht je nog iets leuks weten, laat het dan even horen. Tijdens het inloopuurtje kun je je meegebrachte waren aanschuiven. Er zullen trouwens ook broodjes ham, kaas en mevrouw Breinpijns eiersalade worden geserveerd, maar wie weet hebben jullie zelf ook wel iets te knagen mee.
 
* De voorbereidingen voor de Meeting zijn inmiddels in volle gang en zullen op de dag zelf worden afgerond. Breinpijns quizzen zijn klaar voor een tijdje puzzelvermaak, koffer staat te popelen om zijn rentree te maken en een groot deel van de boodschappen is al in huis. De Chinees is ook gecontracteerd voor een heerlijk buffetje. Tevens hopen we op een flink aantal boeken voor de boekenruil.
Mocht er nog iets niet helemaal duidelijk zijn, PB mij dan met je prangende vragen.
 
Tot zaterdag de veertiende, (Henny's stulpje staat duidelijk met ‘Meetingborden’ aangegeven)
Breinpijn en Henny

Profiel foto van Breinpijn
Beste Web Tales vrienden,
 
Nog maar een paar weekjes te gaan voordat de vijfde Web Tales Meeting wordt gehouden. Zoals jullie van mij gewend zijn, zet ik graag de puntjes op de i en dus zet ik hier summier de feitjes nog eens netjes op een rijtje tezamen met de gastenlijst tot nu toe.
 
* Web Tales Meeting 2018, zaterdag 14 juli te Nuenen bij Henny. Inloopuurtje 11.00 tot 12.00 uur. Daarna opening door Breinpijn en Henny.
Voor versterking van de inwendige mens na de lange reis, worden er tijdens het inloopuurtje belegde broodjes geserveerd.
 
*Programma:
- ‘De van Goghtour’ in hartje Nuenen met gids Henny
- ‘De reizende koffer’ wordt doorgegeven door Henny zelf
- ‘Quizjes’ gefabriceerd door Breinpijn
- De ‘boekenruil’
- Etenstijd!
 
* We hebben voor ‘etenstijd’ definitief besloten om het dit jaar op zijn Chinees te doen in plaats van de BBQ. Een Chinees specialiteitenrestaurant in Nuenen zal rond 17.15 – 17.30 een buffet verzorgen. Vergeet niet om eventueel allergieën op te geven.
Hierop aansluitend: als je zelf iets eetbaars/drinkbaars wilt meenemen, geef dat alsjeblieft even aan in verband met onze boodschappen. Zo maakt mevrouw Breinpijn haar beroemde eiersalade en fabriceert een heerlijke cake en zullen Monkey en Frans hun gevulde eitjes meenemen. Maar houdt het klein, zou ik zeggen.
 
* Voor mensen die van iets verder zullen komen en het wat later willen maken, is het misschien handig om een overnachting aan de Meeting vast te plakken. Breinpijn en echtgenote doen dit al jaren. Hotel ‘Auberge Vincent’ in Nuenen is een heel goede optie. Er zijn natuurlijk ook genoeg adresjes met B&B’s te vinden in Nuenen. Kwestie van even googlen.
Bedenk dat er geen eindtijd voor de Meeting staat. We zullen je dus niet om half zes van het terrein jagen. Wie lekker wil blijven zitten vanwege de gezelligheid, geen probleem.
 
Hier de gastenlijst tot nu toe:
* Henny en Peter
* Max en Ragazza
* Breinpijn en Francisca
* Tom van der Zijden (Roadkill)
* Monkey en Frans
* Swing
* Mien
* Martin en Jose (Haarle)
* Jan en Anneke (Mixmaus)
* Samantha de Vries
* Esperanza (Sila) en Carmen
* J.A. XX’er
* Eric de Vos en Vera
 
Uiterste inschrijfdatum hebben we gezet op 7 juli, maar schroom niet om na die datum nog aan te melden als je dat wilt. We zijn wat dat betreft niet zo moeilijk. Inschrijfgeld is 15 euro per persoon. In een PB zal ik aangeven waar je dit naar toe kunt sturen (voor degenen die nog niet betaald hebben) alsmede het precieze adres van de Meeting. Ook staan er wat telefoonnummers in die belangrijk zijn. Mochten er gasten zijn die de mail kwijt zijn geraakt, stuur even een PB aan Breinpijn. Ook kun je eventuele vragen aan mij (of Henny) doorgeven.
 
De organisatie,
Breinpijn en Henny<img src='img/smileys/jump2.gif' alt='(!)' Title='(!)'>We zien er naar uit. Nog vier weken te gaan.


<img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


Het zou weer een heerlijke dag worden onder vrienden....
Ik kan haast niet wachten. 
 


De auto staat al met de neus de goede richting op. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'> Wij hebben er zin in.


En wij hebben een nieuwe schutting en poort, met een groot slot er op. <img src='img/smileys/devil1.gif' alt='(6)' Title='(6)'><img src='img/smileys/anim_63.gif' alt='{L}' Title='{L}'> 
Maar die staat dan wel open. <img src='img/smileys/welcome.gif' alt='(welcome)' Title='(welcome)'>


Tja, zal ik dan ook maar komen...<img src='img/smileys/confused0024.gif' alt='(dunno)' Title='(dunno)'>... Tuurlijk, zin is een te klein woord, Megazin dus!<img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'>


Nu praten we ergens over, meneer Breinpijn. <img src='img/smileys/smile3.gif' alt=':-)' Title=':-)'>


Yeah!<img src='img/smileys/cool_man.gif' alt='8)' Title='8)'>


Toch blij dat de poort open staat en Breinpijn, het beste paard van stal mag niet ontbreken.


Zo, knoop doorgehakt, ik kom ook. Ik kan echter maar tot een uur of vijf blijven, dus zal 's avonds niet mee-eten. Ik ben met een 'privé-chauffeur' in onderhandeling, omdat ik een lift nodig heb vanaf station Eindhoven om uur of twaalf 's middags. Als dat niet lukt, meld ik me hier. 


Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! <img src='img/smileys/anim_65.gif' alt='/group:' Title='/group:'>  (meeting) (talk)


Leuk Beppie, heel gezellig dat je komt.<img src='img/smileys/jump2.gif' alt='(!)' Title='(!)'>


Hee, fantastisch, Beppie. Ik zal je nog even PB'en met wat gegevens. Fijn dat je komt.


Ik hoop ook te komen met Ad (echtgenoot) . Verheug me er op om jullie in levende lijve te zien.


Wat leuk, allemaal nieuwe mensen die komen. <img src='img/smileys/yes1.gif' alt='(Y)' Title='(Y)'>


Cis L. Welkom, hoor. Hoe meer zielen hoe meer vreugen en we schikken gewoon allemaal een beetje op. <img src='img/smileys/welcome.gif' alt='(welcome)' Title='(welcome)'>


vreugden mag ook. <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


Fijn om jullie eens echt te ontmoeten!
<img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Henny zet de partytent maar klaar, het vooruitzicht is goed.<img src='img/smileys/jump2.gif' alt='(!)' Title='(!)'>


Vraagje > wie kan mij rond 12 uur oppikken op station Eindhoven? 
Ik lees het hier wel in een reactie, daarna stuur ik een pb'tje om concrete afspraken te maken.


Monkey, een nieuwe partytent/paviljoen is besteld en komt morgen binnen. <img src='img/smileys/yes2.gif' alt='(y)' Title='(y)'>


Beppie, dat valt wel te regelen. Ik overleg vanavond wel met Peter. (talk) Komt goed. <img src='img/smileys/nature-smiley-009.gif' alt='(F)' Title='(F)'>


Fijn, Henny! Ik hoor het dan wel.


Met Peter over gehad. Hij haalt je gewoon op. <img src='img/smileys/car.gif' alt='(car)' Title='(car)'>


Super bedankt! Ik heb jullie telefoonnummers al opgeslagen en zal tegen die tijd bellen om precies af te spreken waar en hoe laat. 
Profiel foto van Breinpijn
Beste Meetinggangers,
Hier nog een mail met wat extra info over de Meeting en dan vooral de onderdelen iets aangevuld.
 
* De boekenruil. Vorig jaar geïntroduceerd en de meeste gasten weten nog van toen hoe het een beetje werkt. Als je wilt, kun je een of twee boeken (of meer) van huis meenemen waarvan je zegt: heb ik al gelezen, mag wel weg. Of: zo vaak gelezen, ben er op uitgekeken. Dan kun je die boeken bij Henny op een tafel leggen bij andere ‘aangeboden’ boeken. Het is dus een soort ruiling. Je zoekt dus bij de andere boeken of er iets voor je bijzit of niet. Bedoeling is wel dat als je twee boeken aanbiedt, er ook weer met twee naar huis gaat (kunnen dus ook je eigen boeken zijn). Niet dat één persoon er met alle boeken vandoor gaat.
 
* Na de ‘officiële opening’ rond het middaguur, is er de mogelijkheid om geheel vrijblijvend samen met ‘gids’ Henny een van Goghtour in Nuenen te maken. Jullie rijden daar dan zelf naartoe, kunnen misschien ook iemand anders meenemen (achter Henny aan natuurlijk) en zij zal haar ervaring als van Goghkenner gebruiken om jullie een en ander over de beroemde schilder te vertellen bij speciale plekken in het dorp. Dit zal ongeveer een uurtje, anderhalf in beslag nemen.
 
* De quizjes van Breinpijn. Ook bekend van de vorige keren. De kenners weten dat dit ook een aardig tijdverdrijf is tijdens de Meeting. Ergens in een verloren uurtje, allen of met meerderen, een papieren quiz van BP oplossen. Twee varianten dit jaar. Een blad met ‘koppen’ met de vraag: Wie zijn dit? En een echte vragenronde met iets van 30 vragen, gelardeerd met foto’s, multiplechoicevragen, open vragen, rebusjes en wat al dies meer zij. Ook geheel vrijblijvend natuurlijk. Voel je vrij om er gebruik van te maken.
 
* Aangaande het eten kan ik nog melden dat wie dat leuk vindt, zelf iets mee kan nemen. Een streekgebonden gerechtje of zoiets bijvoorbeeld. Een klein hapje, drankje of toetje. Ik zou het erg op prijs stellen als je zou willen doorgeven als je iets meebrengt. Hou het klein want er is voor de rest ook genoeg te eten en te drinken. Geef alsjeblieft ook nog even door, als je dat nog niet hebt gedaan of je voor Chinees of Italiaans gaat.
Heb je eventueel een allergie, gluten oid, geef dat ook even aan.
Ik heb alle gasten allemaal ook nog even een persoonlijk berichtje gestuurd met deze info en wat meer. Rest mij te zeggen dat wie daar zin in heeft zich uiteraard nog kan aanmelden bij Breinpijn of Henny.
 
Voor vragen, opmerkingen over wat dan ook, kun je me PB’en.
De organisatie Breinpijn en Henny

Profiel foto van Breinpijn
Beste Web Tales Vrienden,
 
In dit bericht zal ik onze Vijfde Web Tales Meeting, een jubileum dus, wat verder uitdiepen wat betreft programma etcetera.
 
* Datum en locatie: Zaterdag 14 juli bij Henny in Nuenen. Het precieze adres volgt in een PB.
De dag zal beginnen met het inloopuurtje vanaf 11.00 tot 12.00 uur. Tijdens dat inloopuurtje zijn er broodjes en koffie aanwezig om de inwendige mens wat te versterken, waarna Breinpijn en Henny rond twaalven ‘officieel’ openen.
 
* Wegens succes van de ‘kleine van Gogh tour’ van de vorige keer, kunnen degenen die daar zin in hebben met Henny als ‘gids’ mee Nuenen in. Wie dat niet wil, blijft gewoon bij Henny thuis.
 
* Een vast onderdeel van het programma is natuurlijk de reiskoffer. Dit is een koffer die iedere Meeting aan een andere gast wordt doorgegeven. Gedurende het lopende jaar wordt zij gevuld met foto’s van de Meeting alsmede verhaaltjes en andere leukigheden over onze Meeting.
Vorig jaar werd de koffer door Esperanza meegegeven aan Henny en daar staat zij al een tijd te popelen om een nieuwe Meeting mee te maken.
 
* Vorig jaar geïntroduceerd bij Max en Ragazza is de boekenruil.
Ieder die dat wil, neemt één of meer boeken mee, die ze kunnen missen, uitgelezen hebben of waarvan ze denken: ‘dit zou een ander ook eens moeten lezen.’ Al de meegebrachte boeken worden bij elkaar gelegd en wie ruilen wil met een ander, is daar volkomen vrij in.
 
* Breinpijn zal wederom zijn hersens pijnigen om een of twee leuke papieren quizjes uit zijn getormenteerde brein te toveren. Gezien de reacties van vorige jaren schijnt het wel aan te slaan om in een verloren uurtje even lekker te quizzen. Alleen of met meerderen ‘Breinstormen.’ Voor de oudgedienden is het bekend, maar de nieuwe gasten zal ik meteen gerust stellen. Het is geen ‘Twee voor Twaalf’ niveau dus iedereen kan een poging wagen.
 
* In plaats van de BBQ hebben we dit jaar gemeend om iets anders, gemakkelijks, te doen. We laten jullie de keus. We kunnen de catering Chinees of Italiaans allerlei laten verzorgen. Jullie kunnen hier of in een PB dus aangeven wat jullie het liefst zouden willen. In ieder geval geldt: meeste stemmen gelden.
Geef wel even op of je allergisch bent voor iets dan houden we daar rekening mee.
* Het staat iedereen natuurlijk weer vrij, en we juichen dat ten zeerste toe, om zelf iets lekkers voor de Meeting mee te nemen. Een cake, drankje, nagerecht, nootjes of anders spul. Ervaring leert ons dat we altijd wel overhouden dus het hoeven geen wagonladingen voedsel te zijn. Alles is welkom; ook dit kun je in dit forum aangeven of via een PB.
 
*De financiën van dit jaar. We hebben wat overgehouden van vorig jaar en derhalve is de bijdrage per persoon gesteld op 15 euro. In de persoonlijke PB die ik iedere gast zal sturen, staat waar je dit bedrag naartoe kunt storten.
De deadline voor inschrijving is gezet op begin juli. Dat is weliswaar rekbaar, maar probeer toch om dan in ieder geval te weten of je komt en je bijdrage te hebben overgemaakt. Als je stort, zou je dan je Web Talesnaam willen vermelden zodat ik kan afstrepen? Zou je eventueel ook in je reacties je huis emailadres willen vermelden zodat ik bij langere vragen, antwoorden of ditjes of datjes, me ook persoonlijk tot jullie kan richten?
 
Voor vragen, over wat dan ook, kunnen jullie een PB of mail sturen naar Breinpijn ). Je kunt je natuurlijk ook nog opgeven via het forum of PB. Tot horens…
 
Breinpijn en HennyWij (Frans en Monkey) gaan dan voor Chinees. Geen Italiaans in ieder geval.
Frites en hamburger is ook een optie.


Genoteerd<img src='img/smileys/party0021.gif' alt='(eat)' Title='(eat)'>


Wij mogen niet komen zonder eitjes toch? Bij deze, we nemen de roemruchte eitjes mee.


He, dubbele eitjes. Helemaal top <img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'>
Profiel foto van Breinpijn
Beste Web Talers,
 
Korte update over de vijfde Meeting alweer (zaterdag 14 juli in Nuenen). Wel leuk om alvast even te vermelden wie er tot nu toe op de gastenlijst staan (dus zich al hebben opgegeven). Misschien dat dat ook nog weer andere schrijvers over de streep trekt.
 
* Henny en Peter
* Max en Ragazza
* Breinpijn en Francisca
* Tom van der Zijden
* Monkey en Frans
* Swing
* Mien
* Martin en Jose (Haarle15)
* Jan en Anneke (Mixmaus)
* Samantha de Vries
 
16 Namen tot nu toe dus. Er zijn een paar namen onder voorbehoud, maar het ziet er wel naar uit dat zij evengoed zullen kunnen komen. Vanaf hier dus nogmaals de oproep: heb je zin in de Meeting; geef je dan op middels een PB aan Breinpijn of Henny of via dit forum.
Als je niet precies weet wat de Meeting inhoudt, vraag het eens aan een andere Web Taler of PB Breinpijn of Henny. Je kunt op de site ook de foto’s en filmpjes van vorige jaren bekijken.
 
* Ik kan verder nog melden dat ik aanstaande zondag in Nuenen bij onze gastvrouw Henny ben om de koppen bij elkaar te steken aangaande de dag. We zullen even flink breinstormen en in de week na dit overleg kunnen jullie meer informatie over de Meeting verwachten. Vink dus ook even het forum aan zodat je alle informatie op tijd krijgt.
Gevoelige informatie zoals bijvoorbeeld het precieze adres en waar de financiële bijdrage naar toe kan, krijgen de gasten via een PB toegestuurd tzt.
 
Tot horens en mocht je vragen hebben, schroom niet om mij of Henny te PB’en.
Breinpijn en HennyHey Ron, ik dacht ik mij al aangemeld had... Ik moet mij dan toch vergissen, maar bij deze meld ik mij aan voor onze bijeenkomst. Ik weet nog niet of Rodrigo deze keer ook meer kom. Het is nog niet zeker in verband met zijn werk. Als hij niet kan brengt mij dochter weg en komt daarna mij ophalen.  Als Rodrigo mee kan laat ik zo snel mogelijk weten. 


<img src='img/smileys/jump2.gif' alt='(!)' Title='(!)'> <img src='img/smileys/hug3.gif' alt='{}' Title='{}'> <img src='img/smileys/welcome.gif' alt='(welcome)' Title='(welcome)'>


Yahoo, Je was het waarschijnlijk door alle drukte vergeten, maar ik wist dat je uiteindelijk toch wel zou komen. Schitterend, Sila.
Profiel foto van Samantha de Vries
Ik kom dit jaar ook weer. Ik kan niet wachten. <img src='img/smileys/applaus.gif' alt='(applaus)' Title='(applaus)'>Gezellig! <img src='img/smileys/cheer.gif' alt='(cheer)' Title='(cheer)'>


Kijk, we beginnen al een heel gezelschap te krijgen. Gaat goed. Goed je erbij te hebben, Samantha. Eerdaags meer info.


Leuk, de groep wordt steeds groter.


Wij zijn er helemaal klaar voor. Peter, Vincent en ik 


Leuke foto’s


Ik herinner me dat programma: De stoel. Hier twee beroemde gasten. <img src='img/smileys/laugh2.gif' alt=':D' Title=':D'>


De: lol:
 


Jazeker. En ook nog leuke fotos.


Maar dat is niet onze achtertuin he, Samantha <img src='img/smileys/laugh4.gif' alt=':-d' Title=':-d'>


Bijna toch?


Monkey, ssst! <img src='img/smileys/anim_63.gif' alt='{L}' Title='{L}'>


<img src='img/smileys/anim_63.gif' alt='{L}' Title='{L}'> Maakt toch niet uit. Zijn nog steeds leuk.
Profiel foto van haarle15
We maken er ook weer een leuk dagje uit van, want wij (José en Martin) komen ook. Kijken er weer naar uit.Eindelijk het goede nieuws. <img src='img/smileys/jump3.gif' alt='(me)' Title='(me)'> Heb ik al verteld dat jullie van harte welkom zijn? <img src='img/smileys/angel2.gif' alt='(a)' Title='(a)'>


Dat heb je al drie keer gedaan, maar word elke keer weer gewardeerd. <img src='img/smileys/hug3.gif' alt='{}' Title='{}'> Je wist al dat ik even moest wachten voor deze mededeling.


Hehe, ik zat er al met smart op te wachten. Een oudgediende die de knoop heeft doorgehakt. Fantastisch, Martin. Welkom!


Gelukkig maar, want een meeting zonder Haarle kan gewoonweg niet.


Gezellig Martin. We kijken er naar uit.
Profiel foto van Mien
De vakantie is gepland. Niet op 14 juli. Nu nog even mijn werkrooster afwachten. Pas dan weet ik of ik definitief kan. Wordt vervolgd. Succes met de verdere organisatie. Hopelijk kan ik me vrijmaken.Tijd genoeg om nog te kunnen schuiven met het rooster. <img src='img/smileys/smile3.gif' alt=':-)' Title=':-)'> Je bent van harte welkom. <img src='img/smileys/welcome.gif' alt='(welcome)' Title='(welcome)'>


Ik hoop het ook, Mien. We hebben je er graag bij. Van mij dus ook <img src='img/smileys/welcome.gif' alt='(welcome)' Title='(welcome)'>


Ik ben heel nieuwsgierig naar je Mien, nu hopen dat je vrij bent met de meeting. Ik duim voor je.


Ik en ook nieuwsgierig naar jullie. Ga mijn stinkende best doen om het voor elkaar te krijgen. Aan de afstand ligt het niet. Ik woon onder de rok van Nuenen. Nou ja, rok. Bovendien is het bijna gemeente Eindhoven. Dan moet de geschiedschrijving van van Gogh weer worden aangepast. Het is me wat. <img src='img/smileys/writing.gif' alt='(writing)' Title='(writing)'>


Ik voelde al aan mijn water dat je vlakbij woont. <img src='img/smileys/laugh1.gif' alt=':-D' Title=':-D'> Eindhoven kan beter bij Nuenen gevoegd worden, maar dat is een ander verhaal. <img src='img/smileys/1356.gif' alt='(respect)' Title='(respect)'>