Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Algemeen

zichtbaarheid reageren op reacties closed

Gepost door Edith
21-11-2017      16:10:38
21-11-17 : Hallo, ik ben nieuw hier en heb meteen een vraag. Op mijn zoëven geplaatste haiku's kwamen een paar reacties, waar ik op mijn beurt op gereageerd heb. Nergens zie ik echter mijn reacties terug. Ik neem aan, dat ze vermeld horen te worden bij het profiel of onder het betreffende gedicht.
(Er waren twee blanco tekstvakken waar ik mijn reactie in kwijt kon. Ik koos de bovenste en drukte op "reageren") 
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van monkey
Ik heb gekeken op je profiel en bij je gedichten en zag inderdaad geen reactie van jou, behalve bij de derde waar je gereageerd hebt. Bij die reactie heb je geschreven in het vakje van reactie geven op het werk, helaas ziet degene die gereageerd heeft dan niet dat jij iets hebt geschreven. Wanneer je een reactie hebt onder je werk dan kun je hierop antwoorden in het witte vakje dat iets inspringt onder de reactie, dan ziet degene die op jou werk gereageerd hebt dat je geantwoord hebt.
Je moet wel ingelogd zijn om te reageren en wanneer het nog naald voorkomt dat het niet lukt moet je misschien even de vraag stellen aan de administratie, mogelijk kunnen zij je verder helpen.
Veel plezier op deze site.Aha, Ik typ nu in het witte vakje dat iets inspringt onder je tekst. Dus als het goed is, hoort deze reactie nu zichtbaar te zijn.
Ik durf niet weer contact te leggen met de administratie. Het kostte al zoveel tijd en moeite om mijn account voor elkaar te krijgen, omdat de verificatiemails niet overkwamen. Ze zien mij al aankomen met weer iets nieuws. Dank voor je reactie. 


De administratie is heel geduldig hoor, maar ik zie je reactie dus het gaat helemaal goed komen.