Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Mededelingen

Problemen met webtales mail verzending naar Gmail adressen closed

Gepost door Max41
18-08-2016      21:26:03
Op dit moment zijn er problemen met de verzending van onze mail server naar Gmail adressen.
Door een probleem een tijdje geleden met onze mail server bleven heel veel mailtjes "hangen". Toen deze problemen waren opgelost zijn naar een aantal adressen een bulk aan mailtjes verzonden. Gmail heeft deze daardoor "gevlagd" als zijnde "mogelijk spam".
Het gevolg is dat Gmail een tijdje alle mail van @webtales.org als "mogelijk spam" beschouwt en deze niet doorzet naar de adressen.

We hebben contact gehad met Google hierover, en ze meldden dat deze "spam vlag" na verloop van tijd vanzelf wordt opgeheven. Helaas hebben we daar nu niets aan. Je krijgt hierdoor dus geen notificaties. Ook wordt bij vergeten wachtwoord of nieuwe aanmeldingen geen mail door Gmail geaccepteerd.

Als je een alternatief e-mail adres hebt dat niet op Gmail zit, is het beter deze (eventueel tijdelijk) te gebruiken voor Web Tales.
Je kunt je e-mail adres wijzigen door naar je profiel te gaan (op het radertje naast je naam klikken) en vervolgens te kiezen voor "E-mail adres aanpassen" onder de categorie profiel.

Excuses voor dit ongemak.
Max
 
Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Max41
Update!
De mail problemen zijn grotendeels opgelost. Een aantal controle's moeten er nog worden uitgevoerd, maar als het klopt krijgt iedereen weer berichtjes via de mail (als je dat op je profiel hebt aangezet) wanneer je een PB ontvangt, wanneer er een reactie is op een van je werken of lidmaatschappen. en wanneer je lid bent van een forum.
Op deze laatste ben ik nog de laatste controles aan het uitvoeren.

Groetjes
Max