Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Nieuws

Bundel 'Koffer vol verhalen' open

Gepost door Fuaran
Aantal leden: 3
28-06-2015      22:59:44


Ik kreeg al van een aantal mensen vragen over de bundel. We vonden het erg leuk dat er zoveel mensen een bijdrage hebben geleverd en er ook nu nog enthousiast over zijn. Extra exemplaren kunnen wij echter niet ter beschikking stellen, maar wie interesse heeft, kan wel een digitale versie in pdf-formaat ontvangen.
Wie dit wil, mag zijn/haar bijdrage aan de bundel nu ook op de site plaatsen, zodat iedereen deze kan lezen. :)

Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Roadkill
ik heb dit geloof ik totaal gemist, wat is dit voor een bundel, en kan ik evt nog een digitale versie krijgen? ben namelijk wel benieuwd.
oh ja en komt er nog eens een mogelijkheid tot een bundel waar een ieder voor kan inzenden?
en/of kan ik zelf ook een verzoek indienen tot zoiets?Dit was een bundel van de leden van Web Tales voor het e webmasters. Als je mij je e-mailadres stuurt in een pm, dan mzil ik je de bundel.Ik ga zelf geen initiatief nemen voor een nieuwe bundel, iemand anders misschien? Af en toe wordt er ook door Web Tales e-books samengesteld.
Profiel foto van Frans Baum
Ik herinner mij jou als een voorbeeld dat ik nooit zal kunnen volgen, laat staan evenaren, als je wil zou ik ook graag meer lezen . <img src='img/smileys/wink3.gif' alt=';)' Title=';)'>

Profiel foto van monkey
Wil je mij ook een digitale versie sturen? Bij voorbaat dank.Kan je me even je e-mailadres pm'en? Dan mail ik je straks de bundel. :)
Profiel foto van marleenff
Kan ik ook die digitale versie krijgen?
Ben veel te lang afwezig geweest, maar had wel een eigen inbreng ingestuurd 😉Jij hebt inderdaad een gedicht geschreven. :) Jij had mij je bijdrage bezorgd via pm, ik heb je e-mailadres dus nog niet. Kan je mij een pm sturen met een e-mailadres waar ik de bundel naar mag mailen?


Done ðŸ˜‰
Profiel foto van Ryara
Hallo

Ik kom een beetje achteraf, maar ik wil ook wel graag een PDF bestand van je hebben. Ik zal mijn inzending mettertijd ook wel 'gewoon' insturen.  Leuk dat je jouw verhaal op de site zal plaatsen. Ik stuur je zo een mailtje met de bundel. (y)
Profiel foto van haarle15
Je mag mij het bundel ook wel doorsturen.
Alvast bedankt.

 

Profiel foto van Henny
Ik heb mij een paar uurtje heel goed zitten vermaken met de werken uit die bundel te lezen. Of het een verhaal, of gedicht was. Bij stuk voor stuk springt het enthousiasme er van af.  <img src='img/smileys/hat.gif' alt='(hat)' Title='(hat)'>
Ook de uitvoering van het boekje en de afwerking zijn om door een ringetje te halen.

Profiel foto van Henny
O ja, die bundel mag je mij ook sturen. <img src='img/smileys/smilie_zeitung.gif' alt='(reading)' Title='(reading)'>Zal ik doen. (y)
Profiel foto van Ivo
Fuaran stuur je me de pdf ook door? bedanktOké, in orde. (y)


Bedankt, Fuaran, een zeer mooi werkje proficiat ...  en ben ik blij dat de scores en certificaten niet zijn overgenoemen in deze mooie site, 


Daar ben ik ook heel blij om, Ivo. Extra pluspuntje voor jou: nu kan niemand je ooit nog van je troon stoten. ;) 


voor wie het nog weet hahaha :)
 


Ik weet het. :-d


<img src='img/smileys/anim_35.gif' alt='(bleh)' Title='(bleh)'>
Profiel foto van Andre Moortgat
Zelfde vraag als Astra
Waar vind ik de digitale versie (PDF)
Groeten
André


PS nog een dikke klapzoen voor al het werk , voorbereiding en locatieIk heb je een mailtje gestuurd. De bundel bevindt zich in bijlage. :)