Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Schrijven

Retreat weekend voor schrijvers en andere kunstenaars. closed

Gepost door Sevichny
04-05-2015      20:54:22
Beste allemaal,

In het laatste weekend van mei organiseer ik een retreat weekend in de omgeving Wageningen voor schrijvers en andere artiesten, genaamd: Retreat Weekend Creative || Delight, for Writers and Other Artists. Het idee is ontstaan uit een sparsessie tussen mij en een leerling van mijn cursus Creative Writing, welke ik geef bij de Internationale Studentenvereniging Wageningen (ISOW).

Het doel van het weekend is om mensen met een creatieve hobby de gelegenheid te geven meer tijd te besteden aan hun hobby, bv. schrijven, song-writing, fotograferen, of tekenen, in het gezelschap van gelijkgezinde mensen, en in een natuurrijke omgeving. Tijdens het weekend is er ook de mogelijkheid om korte workshops bij te wonen (o.a. van mij!) en zullen er presentatie/feedbackmomenten worden ingeroosterd.

Voor meer informatie en registratie, zie het Facebookevent: https://www.facebook.com/events/778860725515554/

Groetjes,
Christa (Sevichny)

Web Tales is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch voor de reacties die op het forum gezet worden. als de administratie weet van inhoud of reacties die niet voldoen aan de algemene voorwaarden van Web Tales kan de administratie besluiten deze, zonder overleg met de plaatser en/of de reageerders te verwijderen.
Profiel foto van Breinpijn
Die ga ik eens even uitchecken. Lijkt me erg leuk. (giggle)