Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Mean_angel


Lid sinds: 30 april 2011
Laatste aanmelding: 28 augustus 2017

Profiel van Mean_angel
Aantal verhalen: 76
Aantal gedichten: 1
Aantal miniaturen: 3

Aantal reacties: 284
Aantal keer bekeken: 4805
Leden die fan zijn van Mean_angel: 3

Hallo! Mag ik me even voorstellen?
 
Ik ben Mandy, 25 jaar en woon sinds een jaar samen met mijn vriend in Bladel.
We hebben nog geen kinderen, maar sinds een half jaar wel twee katten en een aquarium.
Momenteel volg ik de opleiding Marketing & Communicatie en loop ik stage bij allesvanbladel.nl, waar ik ook een column schrijf.
De columns zul je onderaan deze pagina vinden.
 
Onze katten, Sweety en Moshe, hebben we uit het asiel gehaald. Ze zijn al wat ouder: Sweety is een oude wit-zwarte lobbes van 12 jaar en Moshe een pittig, zwart-wit eenogig loedertje van 7 jaar. De meeste mensen waren verbaasd dat we voor oudere katten hebben gekozen… Eentje met één oog nog wel! Dit is een bewuste keuze geweest van mijn vriend: hij, en ik ook trouwens, vinden het belangrijk dat ook oudere katten een kans krijgen op een mooi leven. Bovendien is het ook niet handig om een kitten te hebben wanneer je net allemaal nieuwe meubelen hebt gekocht.
Mijn aquarium is mijn grote trots: een stukje natuur helemaal ingericht naar mijn smaak waarbij ik rekening heb gehouden met de natuurlijke leefomgeving van de vissen: Azië.
 
Mijn hobby’s zijn schrijven en dwarsfluit spelen.
Momenteel ben ik voornamelijk bezig met kinderverhalen te schrijven. Zo ben ik bezig met de Droomwereld, 365 verhaaltjes voor het slapen gaan. Het gaat over het bos en de boerderij waar magische wezentjes leven. Naast vermaak is het ook een educatief boek waar kinderen kleine dingen over de natuur kunnen leren. Nu ben ik pas bij mei, dus het wordt nog even flink aanpoten! Verder schrijf ik voornamelijk kortverhalen. Vorig jaar heb ik meegedaan met de Nanowrimo. Dat is een schrijfwedstrijd in november waar je 50.000 woorden moet schrijven. Met nog heel veel anderen heb ik die wedstrijd gehaald en de prijs was vijf proefexemplaren van je boek. In plaats van het verhaal waar ik toen mee bezig was, een thriller verhaal voor 15+, heb ik mijn kortverhalen gebundeld.
 
Ik speel dwarsfluit vanaf mijn zevende levensjaar. Net als de meesten begon ik eerst met blokfluitles. Ik heb tot mijn zestiende klassieke les gehad en bij een harmonie gespeeld. Toen veranderde mijn muzieksmaak drastisch en ben ik gestopt. Momenteel speel ik in een bandje Laguz waar we met z’n vieren Neo-keltische volksmuziek spelen. Onze violist schrijft de nummers, op covers zijn we niet zo dol.
 
De natuur is voor mij erg belangrijk. Ik geniet er van om in een omgeving te zijn waar alles groen is. Niet alleen voor mezelf vind ik het belangrijk, maar ook voor alle andere levende wezens op de planeet. Ik ben van mening dat we ook een plek voor hen moeten over laten.
Ik heb dan ook een groene tuin met veel bloeiende planten voor vlinders, bijen en hommels. Helaas vinden mijn katten dat ook maar al te leuk…
 
Goed, dat was het voor deze keer. Wil je meer over mij weten? Stuur een PB'tje.

Groetjes,

Mandy

www.mandypen.nl
Fanpage Facebook
Nu ook op Twitter