Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van haarle15


Lid sinds: 30 april 2011
Laatste aanmelding: 18 augustus 2019

Profielfoto van haarle15
Aantal verhalen: 78
Aantal gedichten: 71
Aantal miniaturen: 24

Aantal reacties: 2052
Aantal keer bekeken: 6487
Leden die fan zijn van haarle15: 5

Welkom hier op mijn profielpagina. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Martin Wichink en ik kom uit het oosten des lands. Op 13 september ben ik uit de boerenkool getrokken, omdat daar nog geen landingsbaan was aangelegd voor de ooievaar.

Eind januari 2005 ben ik begonnen op de verhalensite van Dirk Schippers met het plaatsen van mijn schrijfsels. Dit na een schriftelijke cursus korte verhalen schrijven te hebben gevolgd. :pc Omdat ik niet tevreden was met de eenzijdige reactie van beoordeelster van het instituut, heb ik eerst mijn gemaakte lesopdrachten gepubliceerd. Van de reacties daar op en op andere werken, ben ik er wel op vooruit gegaan. Enkele verhalen wil ik na grondige renovatie (reading) hier opnieuw plaatsen. Deze komen ook op mijn website te staan, compleet met bijhorende plaatjes.

Daarom ben ik ook blij met dit opgestarte project, na de verhalensite. Het is allemaal overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Ik voel me er al helemaal thuis. (y)

Ondertussen heb ik via jouwweb ook mijn eigen website gemaakt. Wil je die eens bekijken? Klik op deze http://haarle15.jouwweb.nl/ en je bent welkom op mijn site.

Mijn eerste boek is inmiddels ook uit en online te bestellen. Klik op onderstaande link.

http://www.aquazz.com/Webwinkel-Product-15158167/Martin-Wichink-%7C-Ruw-diamanten.html