Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Den authentieke


Lid sinds: 28 juni 2019
Laatste aanmelding: 15 juli 2019

Profielfoto van Den authentieke
Aantal verhalen: 2
Aantal gedichten: 0
Aantal miniaturen: 0

Aantal reacties: 0
Aantal keer bekeken: 131
Leden die fan zijn van Den authentieke: 0
Ja. Je hebt het inderdaad goed gelezen: ik ben “Den authentieke.” (smile)
 
Zelf ben ik nog student aan de Hogeschool Vives. Daar volg ik de opleiding Rechtspraktijk. Ik ben een jongen, excuseer man van 21 jaar. 😂
Recentelijk ben ik gebeten door de “leesvlieg”. Een wreed geval, maar dankbaar ben ik wel hoor.
Het was blijkbaar een diep ingegraven passie die nu opeens naar boven wil komen, als een rottend lijk dat opeens uit zijn graf herrijst. 
Mijn interesses liggen voornamelijk bij boeken (verhalen dan) lezen, schrijven en zingen, althans wat je zingen kan noemen 😂 Het is alvast het proberen waard, want mijn passies loslaten kan ik gewoon niet. Dan kan je me even goed zeggen dat ik mezelf moet loslaten, want dat is gewoon wie ik ben. 
Ik wil mijn leven inzetten voor de zwakken en diegenen die even door een moeilijkere periode gaan. Denk maar aan mensen in oorloggebieden en dergelijke. Iets globaler geschetst ben ik een groot gelovige en tevens aanhanger van gerechtigheid en streef ik ernaar het kwade te bestrijden en het goede te laten overheersen.

Misschien vandaar ergens mijn passie voor het horrorgenre. Ergens hebben we allemaal schrik voor horror of het kwade in bredere zin, maar toch is er een kleine vonk die dat wil aanvechten en ermee in confrontatie komen.
Andere genres die me aanspreken zijn fantasy, sciencefiction, thriller en middeleeuwse verhalen en legenden. 
Vandaar hoop ik dat ik met mijn toekomstige verhalen lezers kan bereiken die ik lekker de stuipen op het lijf kan jagen. 😂
Kortom wil ik gewoon vertellen: ik wil iets geven aan de mens wat niet in een graf sterf, maar dat blijft doorleven in een geschreven vorm. 
Ik wil..., ik wil gewoon genieten van het proces, iets waarover we hier wel allemaal kunnen meespreken.