Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Leonardo 1.


Lid sinds: 31 januari 2019
Laatste aanmelding: 1 augustus 2019

Profielfoto van Leonardo 1.
Aantal verhalen: 9
Aantal gedichten: 41
Aantal miniaturen: 5

Aantal reacties: 147
Aantal keer bekeken: 352
Leden die fan zijn van Leonardo 1.: 0
Mag ik me even voorstellen...

Niet nieuw op dit Web Tales platform, maar weer terug, na jaren van afwezigheid.

Naast het dagelijks schrijven aan mijn nieuwe romans, lijkt het me leuk om ook weer eens wat dichtwerk, of een kort verhaaltje op internet te posten. In het verleden was ik op Web Tales bekend onder mijn officiele schrijversnaam; Leonardo. De naam die ik ook op andere internetplatforms gebruik, maar hier op Web Tales reeds bezet was. Vandaar dat het nu Leonardo 1. is geworden.
Intussen zijn er meerdere romans van mijn hand verschenen.Mijn laatst verschenen boek, een spannende in een romantische zetting geschreven thriller, met de titel - Misdadige Nalatenschap -  is sinds juli 2018 in de boekwinkels in de Benelux, als ook via de internet boekwinkels zoals: bol.com te bestellen. Het ISBN nummer is: 978 9048 4438 40

Sommige gedichten, en enkele van mijn (nog) niet uitgegeven vervolgverhalen, zijn eveneens te lezen op verschillende internet platforms zoals o.a: tallsay.com.  Verschillende gedichten van mijn hand zijn tevens te lezen op: yoors. nl, onder de naam - Leonardo - alsmede onder de zelfde schrijversnaam op www.gedichten.nl.       

Ik hoop dat mijn schrijfsels u als lezer mogen smaken.