Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Nightshift


Lid sinds: 18 december 2018
Laatste aanmelding: 25 juni 2019

Profielfoto van Nightshift
Aantal verhalen: 2
Aantal gedichten: 0
Aantal miniaturen: 1

Aantal reacties: 0
Aantal keer bekeken: 408
Leden die fan zijn van Nightshift: 0
Ik ben geboren in 1962 in Borgerhout bij Antwerpen (waar ik nog steeds woon, en niet weg wil), ik ben een man die van gezelligheid houdt. 
Ik verslind letterlijk boeken, mijn lievelingsschrijver is Stephen King. Als ik niet aan het lezen ben kan je mij altijd wel vinden in de tuin van ons buitenverblijf, waar ik dan weer aan schrijven denk.
 
Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het schrijven van kortverhalen, ik heb er enkele op papier gezet maar er zitten nog heel wat ideetjes in mijn hoofd. Intussen ben ik ook begonnen om een fantasyboek proberen te schrijven, maar daar is nog veel werk aan.

Wegens omstandigheden ben ik een lange tijd moeten stoppen met schrijven. Nu heb ik de smaak weer te pakken omdat ik deze site gevonden heb, vroeger was ik lid van de 'verhalen site' tot deze is opgedoekt. Ik zal eerst beginnen met mijn oudere verhalen op de site te zetten, ik ben benieuwd naar jullie commentaren.

Ik hoop om hier te vinden wat ik op de verhalen site ook gevonden heb, namelijk leuke mensen die zoals ik van schrijven houden. Alle hulp, tips en commentaren zijn zeer welkom!