Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Edith


Lid sinds: 21 november 2017
Laatste aanmelding: 25 juni 2018

Profielfoto van Edith
Aantal verhalen: 3
Aantal gedichten: 45
Aantal miniaturen: 19

Aantal reacties: 395
Aantal keer bekeken: 633
Leden die fan zijn van Edith: 1
Beste bezoeker,

Sinds 2002 schrijf of typ ik alles op wat in mij opkomt. Gedachten, ingevingen, dromen, rijmende regels, losse flodders. 

Iets later volgde ik ter ontspanning  de NTI cursus Schrijven voor kinderen.  Het was leuk om te doen, sloot aardig aan bij mijn opleiding Nederlands en gaf een zekere voldoening. Huisdieren zijn en waren vaak inspiratiebronnen.
Het schrijven deed ik voor mezelf, niet met in het achterhoofd er mee naar buiten te komen, want wie zou er nu belang hebben bij mijn gedachtengang? 
 
Pas sinds begin dit jaar (2017) besloot  ik eindelijk iets meer te doen met mijn schrijfsels. Gestimuleerd door een gevoel dat zich niet laat beschrijven, misschien gewoon intuïtie of misschien was de tijd er gewoon rijp voor. Hoe het zij, ik nam deel aan verschillende schrijffora, schrijvers- en dichtersplatforms en nam deel aan de Schrijverspodiumprijs met drie gedichten (waaronder het gedicht over het muisje hieronder, maar dan zonder afbeelding, die logischerwijs niet van mezelf is).

Midden november ging ik plotseling op zoek naar een nieuw forum waar ik eigen spreuken/ quotes kon inzenden en vond Webtales.org. Een forum dat tot op heden goed bevalt en voorziet van een ruime feedback door vriendelijke medeschrijvers en -dichters, die bereid zijn tijd te steken in het werk van een ander. Een forum waar medemenselijkheid de boventoon voert. 
 Keukenmuis