Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Inspiratiewater EE


Lid sinds: 21 november 2017
Laatste aanmelding: 6 augustus 2019

Profielfoto van Inspiratiewater EE
Aantal verhalen: 5
Aantal gedichten: 60
Aantal miniaturen: 54

Aantal reacties: 610
Aantal keer bekeken: 1613
Leden die fan zijn van Inspiratiewater EE: 2
Beste bezoeker,

Sinds 2002 schrijf of typ ik alles op wat in mij opkomt. Eigenlijk daarvoor al. Gedachten, spreuken, ingevingen, dromen, rijmende regels, losse flodders. Voor die tijd hield ik dagelijkse gebeurtenissen bij en schreef enkele gedichten-haiku's (voor mijn studie)

Rond diezelfde tijd volgde ik de NTI cursus Schrijven voor kinderen.  Het was leuk om te doen, sloot aardig aan bij mijn opleiding Nederlands en gaf een zekere voldoening. 
Het schrijven deed ik voor mezelf, niet met in het achterhoofd er mee naar buiten te komen, want wie zou er nu belang hebben bij mijn gedachtengang? 
 
Pas sinds begin dit jaar (2017) besloot  ik eindelijk iets meer te doen met mijn schrijfsels. Gestimuleerd door een gevoel dat zich niet laat beschrijven, bleek te tijd rijp te zijn om naar buiten te treden met mij gedachtengoed.
Hoe het zij, ik nam deel aan verschillende schrijffora, schrijvers- en dichtersplatforms en  de Schrijverspodiumprijs met drie gedichten (waaronder het gedicht over het muisje hieronder, maar dan zonder afbeelding, die logischerwijs niet van mezelf is).

**Midden november ging ik op zoek naar een nieuw forum waar ik eigen spreuken/ quotes kon inzenden en vond Webtales.org. Een forum dat tot op heden goed bevalt en voorziet van een ruime feedback door vriendelijke medeschrijvers en -dichters, die bereid zijn tijd te steken in het werk van een ander. Een forum waar medemenselijkheid de boventoon voert.


**April 2018 las ik tot mijn verrassing, dat een gedicht van mij, dat ik in januari 2018 inzond voor een wedstrijd van uitgeverij Droomvallei, in aanmerking kwam voor publicatie in een publicatie. Midden juni 2018 ben ik in het trotse bezit van deze publicatie en kan ik met recht beweren, dat ik een gepubliceerd dichteres ben. Dat was meer dan ik had durven hopen.

**Eind juni 2018 ontdekte ik een buitenlands poëzieforum waar ik menig Engelstalig gedicht heb gepubliceerd voor wedstrijden die de leden zelf organiseren. (Het gaat daarbij om punten, niet om prijzen of geld)  

**Daarnaast ben ik één van de schrijfsters van een Belgische Kinderverhalensite sinds eind februari van dit jaar.

 **Mijn Sweekprofiel : 
https://sweek.com/nl/profile/793349/74088


@Inspiratiewater (Edith)
bijgewerkt : augustus 2018

 


Keukenmuis