Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Twicedoubleyou


Lid sinds: 6 november 2017
Laatste aanmelding: 22 augustus 2019

Profielfoto van Twicedoubleyou
Aantal verhalen: 9
Aantal gedichten: 63
Aantal miniaturen: 1

Aantal reacties: 297
Aantal keer bekeken: 1567
Leden die fan zijn van Twicedoubleyou: 2

Dag schrijver, dichter, lezer,

leuk dat je dit leest.
Ik schrijf meer dan graag, meestal gedichten, soms korte verhalen of stukjes... Bloedserieus of met wat (zelf)spot, een knipoog. Het lijkt me interessant om ander werk te lezen en feedback te ontvangen. Je mag gerust een kritische blik hanteren, daar leer ik van.
Ik ben sinds kort begonnen met het geven van workshops 'creatief schrijven', dat is enorm leuk om te doen.
Mocht je meer willen lezen, kijk dan eens op www.Twicedoubleyou.wordpress.com

Gezocht!
Momenteel ben ik bezig met een gedichtenbundel ter ere van David Bowie. Af en toe zal ik wat posten, zodat jullie mee kunnen lezen. Er wordt vast nog veel geschaafd...
Voor de totstandkoming van deze bundel zoek ik nog kunstenaars die een bijdrage zouden willen leveren in de vorm van een schilderij, collage, portret of beeld, foto (met thema David Bowie, de uitvoering is geheel vrij) dan zou dat heel gaaf zijn!
De kunstwerken (een kwalitatief goede foto ervan) worden opgenomen als illustraties voor in de bundel met vermelding van de naam van de kunstenaar. Bovendien krijgt elke kunstenaar een 'klein podium' in de vorm van een stukje tekst om zichzelf voor te stellen of te promoten. Het kunstwerk blijft eigenaar van de maker. Zie het dus als een soort expositie on paper!
Ik heb nu van 9 kunstenaars toezeggingen gehad en sommigen gaan zelfs speciaal voor deze gelegenheid de penselen pakken, hoe tof is dat? Er is nog ruimte voor meer kunst, dus ik hoor graag van je.

Oh ja, sterren geef ik niet, omdat iedereen er al een (of twee, drie, vijf, acht, dertien) is..

Groet van Wendy (Twicedoubleyou)