Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Jessy


Lid sinds: 4 augustus 2015
Laatste aanmelding: 26 januari 2016

Profielfoto van Jessy
Aantal verhalen: 0
Aantal gedichten: 22
Aantal miniaturen: 4

Aantal reacties: 23
Aantal keer bekeken: 1305
Leden die fan zijn van Jessy: 0

WIN_20150813_163857


Even een klein stukje over mijn persoontje (smile)


Begin dit jaar ben ik wegens een reorganisatie mijn baan kwijt geraakt.  Na 16 jaar voor dat bedrijf gewerkt te hebben , is dat best wel even slikken.  De kans dat ik op mijn 55e nog ander werk vind acht ik niet erg groot, maar ik blijf mijn best doen. 

In ieder geval heb ik nu weer wat meer tijd voor mijn hobby's.   Stukjes schrijven had ik al lang niet gedaan.   Mijn gedichtjes zijn misschien voor sommige mensen wat simpel, maar dat is wat ik ben.   Waarmee ik niet beweer dat ik dom ben, maar simpel in de zin van eenvoud....   what you see is what you get.


Verder lees ik graag.  Een spannend boek is iets waar ik helemaal in op kan gaan, en waarmee ik de wereld even buiten kan sluiten... heerlijk !      Haken is ook één van mijn hobby's.   Ik aarzel altijd even om dat op te schrijven, want ondank dat het tegenwoordig weer hip is, heeft het nog steeds een beetje truttig imago.   Wat ik mezelf altijd voorhoud.. dat het niet uitmaak wat anderen van me denken,  is blijkbaar toch niet "helemaal" waar.  Zo leer je op je 55e toch nog iets nieuws over jezelf (smile)