Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van naiche


Lid sinds: 29 april 2011
Laatste aanmelding: 12 maart 2019

Profielfoto van naiche
Aantal verhalen: 78
Aantal gedichten: 1
Aantal miniaturen: 36

Aantal reacties: 526
Aantal keer bekeken: 5361
Leden die fan zijn van naiche: 4

 


Remember (Hopi gedicht)


Remember the plants, trees, animal life

who all have their tribes

their families, their histories too

Talk to them

Listen to them

They are alive poems

 

http://wilmawuite.nl/

Dit is de link naar mijn website(gebouwd door mijn vriendin Suus) waarop ik mijn manuscripten, verhalen en blogs kwijt kan. Vragen kun je stellen via het contactformulier of via een pb op deze fantastische site.


Ik ben hier niet heel vaak meer te vinden. Mijn werk en het schrijven van boeken neemt bijna al mijn tijd in beslag. Ik ben aan het schrijven aan mijn derde boek. De eerste twee - Geschopt (2014) en Moordtocht (2016) heb ik uitgegeven via Brave New Books. Met Geschopt heb ik het genoegen gehad genomineerd te worden voor de Brave New Books prijs. Ik greep net naast de overwinning, maar de tweede prijs was voor mij een enorme opsteker. Het was voor mij de erkenning die ik zo graag wilde. Dit jaar wordt de prijs helaas niet uitgereikt.
 
Mijn nieuwe boek speelt in de omgeving waar ik een groot deel van mijn leven heb doorgebracht, nl. Giethoorn. Berend van Baerle woont daar samen met zijn vrouw en drie zoons. Als hij op een avond thuiskomt van een vergadering is Cecile, zijn vrouw, verdwenen. Ze heeft hem een bericht gestuurd dat ze er een tijdje tussenuit moet. Hij begrijpt er niets van en gaat op zoek. Door deze zoektocht stuit hij op zaken die hij liever niet had willen weten.