Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van leny


Lid sinds: 2 oktober 2013
Laatste aanmelding: 30 juli 2017

Profielfoto van leny
Aantal verhalen: 203
Aantal gedichten: 424
Aantal miniaturen: 24

Aantal reacties: 226
Aantal keer bekeken: 3743
Leden die fan zijn van leny: 2
Ik hou van dansen, zingen, ben gek op lachen en schrijf ook korte verhalen met een twist, inmiddels twee succesvolle boeken en een gedichtenbundel en een autobiografie over mijn ziekte borstkanker, althans de eerste twee jaar die voor vrouwen en voor mannen niet te vergeten de hel op deze aarde is. Juist omdat je nooit weet wat de ene dag je geeft en de andere dag je een geschenk krijgt aangeboden in de vorm van een dag geen pijn, verdriet, intense haat tegen deze ziekte, de hulpeloosheid. Velen van ons hebben er mee te maken helaas. 

Inmiddels heb ik nu al zes boeken zelf mogen schrijven en uit kunnen  geven en met 6 andere boeken heb ik op uitnodiging mee mogen parteciperen met themagedichten, waarvan er 3 bekroonde tussen zitten. Belgié heeft in ieder geval van een deze boeken 200 exemparen aangeschaft om voor kleine bibliotheken ook een dichtbundel in de schappen te hebben. Gelukkig met succes. Het derde boek uit deze reeks komt in 2014 uit. Ook daar doe ik weer aan mee. Dan schrijf ik nog boekrecensies voor het glosssieblad "verbodenvoormannen.net een blad voor vrouwen maar heren weest gerust er komt ook een blad aan "verbodenvoorvrouwen.net. Dus voor iedereen wat.

Mijn steekwoorden zijn echt en oprecht
Eerlijkheid
Openheid
Nooit liegen
Liefde
Kinderen
Dieren
Lachen, gewoon lekker veel lachen.

Dan schrijf ik trouwens nog blogs en columns op de uitgeversssite van Schrijverspunt dus mijn dagen zijn zo ongeveer gevuld ( een paar uur perr dag maar hoor, heb maar een hand ter beschikking, de ander zit lymfeoedeem in, door een borstkankeroperatie) Mijn vrouw is met vervroegd pensioen gegaan, met dank aan de Gemeente Zwolle die opruiming hield. Zij viel in de prijzen, ik blij, zij ,inder want het is een workaholic, dus heeft ze maar een chaletje gebouwd van een stacaravan, een mooie schuur erbij, een bostuin in een bos ( hoe verzin je het, zij doet het) en helpt vaak mee door kunstzinnige dingen te maken voor het goede doel waar ik voor schrijf.
Nou, wil je meer weten? Gewoon vragen hoor, ik ga niets uit de weg..