Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Sevichny


Lid sinds: 10 mei 2012
Laatste aanmelding: 10 mei 2019

Profielfoto van Sevichny
Aantal verhalen: 72
Aantal gedichten: 12
Aantal miniaturen: 2

Aantal reacties: 29
Aantal keer bekeken: 4500
Leden die fan zijn van Sevichny: 2
Al voordat ik kon schrijven, bedacht ik verhalen. Inspiratie kwam altijd vanzelf - het schrijfproces is iets wat ik al jaren probeer te verbeteren. Ik ben lid geworden van deze site om af en toe werk van mij te laten lezen aan anderen en (constructief) commentaar te ontvangen. Ook lees ik graag werk van anderen om te leren maar bovenal omdat ik heel erg van lezen houd. 

Inmiddels heeft al dat schrijven ook enige publicaties opgeleverd. Ik heb ze verzameld op mijn portfolio.

Van september 2013 t/m juni 2015 heb ik mijn eigen cursus Creatief Schrijven gegeven bij een internationale studentenvereniging in Wageningen. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in lesgeven en heel veel geleerd over de theorieën achter 'goed' schrijven. Tussen 'alles' door probeer ik ook een blog bij te houden met verhalen van mij: http://onethroughstory.wordpress.com/

In april 2015 ben ik met een vriendin (Dina) het initiatief "Creative || Delighters" gestart. We organiseren creatieve retraites, workshops, en evenementen. Tijdens een retraite kunnen mensen tijd besteden aan hun creatieve hobby: schrijven, fotograferen, tekenen, en schilderen. De workshops die vanuit Creative || Delight worden aangeboden gaan in op verhalen, gedichten, en liedjes schrijven. Tijdens evenementen richten wij ons op het stimuleren van de zintuigen middels creatieve opdrachten, hapjes/lunch/diner, en de promotie van lokale en/of jonge artiesten.

Zie de website voor meer informatie: www.creativedelighters.com
Of like ons op Facebook: https://www.facebook.com/creative11delight

In 2016-2017 heb ik enkele keren een schrijfopdracht voor Web Tales gemaakt.