Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Faith


Lid sinds: 30 januari 2012
Laatste aanmelding: 7 februari 2018

Profielfoto van Faith
Aantal verhalen: 66
Aantal gedichten: 4
Aantal miniaturen: 8

Aantal reacties: 396
Aantal keer bekeken: 5305
Leden die fan zijn van Faith: 15
Mijn naam is Ingrid levens. Ik ben geboren in Eindhoven, maar heb daar maar tot mijn 16e jaar gewoond. Na 31 jaar mijn stek in het dorp Bladel te hebben gehad, ben ik voor de liefde van mijn leven naar 's-Hertogenbosch verhuisd en daar woon ik nog steeds. Ik heb drie kinderen en zes kleinkinderen, waarvan er een is overleden. Schrijven doe ik al sinds mijn jeugd en inmiddels heb ik honderden kortverhalen en enkele romans op mijn naam staan. Aan dichten maak ik me nauwelijks schuldig!
Als ik een van jullie verhalen lees, doe ik dat met aandacht en zal ik nooit nalaten jouw aandacht op eventuele spelfouten te vestigen.
 
In augustus 2012 overleed een van mijn kleinkinderen en nauwelijks vier maanden daarna moest ik ook de liefde van mijn leven afgeven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik voor langere tijd nogal uit het lood geslagen was en nauwelijks een letter op papier kreeg. Daar begint nu stilaan weer wat verandering in te komen.
Ik werk voor twintig uur per week op de dak- en thuislozenopvang in Den Bosch en voor vier uur per week voor Vluchtelingenwerk Den Bosch.
Op dit moment begeleid ik een gezin uit Syrië.