Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Giedo D


Lid sinds: 17 januari 2012
Laatste aanmelding: 16 mei 2019

Profielfoto van Giedo D
Aantal verhalen: 15
Aantal gedichten: 2
Aantal miniaturen: 33

Aantal reacties: 22
Aantal keer bekeken: 3493
Leden die fan zijn van Giedo D: 0

wie ik ben :
- een Vlaamse Belg (niet te verwarren met een Vlaamse Reus want dat is een konijn)
- pensioengerechtigd maar nog actief op de arbeidsmarkt omdat ik vind dat ik te jong ben (in tegenstelling tot veel van mijn landgenoten die steen en been klagen omdat ze een paar jaartjes langer moeten werken)
- bezitter van enkele oude principes zoals waarom? daarom, omdat ik het zeg (besef dat veel van die principes voorbijgestreefd zijn maar vind het nog steeds leuk om m'n kinderen er mee op stang te jagen)
- ben een gelukkig man omdat ik tevreden ben met wat ik heb
- heb gestudeerd voor onderwijzer (ja Faith, gestudeerd voor onderwijzer met alles er op en er aan, inclusief zinsontleding). Deugde niet voor het vak omdat ik één keer "zit stil en zwijg" zeggen voldoende vond wat blijkbaar ook een voorbijgestreefd principe was
- mijn toenmalie lerares Nederlands, mevrouw Gerard, vakidiote tot in het absurde die aangesproken wilde worden met mevrouw Gheeraert omdat dat Nederlandser klonk, zei dat mijn uitspraak op niks trok maar dat ik wel goed kon schrijven (zou dat mens dan toch gelijk gehad hebben?)
- vroeger veel aan atletiek gedaan op relatief hoog niveau. Vandaar mijn gestroomlijnd lijf (als ge niet naar 't buikske kijkt). Veel gelopen, ook achter de vrouwen maar dat laatste heb ik stop gezet (slecht voor de gezondheid)
- ik schilder na mijn werkuren. Neen niet de deuren maar op doek. Exposeer regelmatig met enig succes. Organiseer zelf ook kunsttentoonstellingen
- ben gelukkig met Helga (neen niet die verschrikkelijke waar je aan denkt). Neemt niet weg dat ze verschrikkelijk ... lief kan zijn, en ... soms niet (zal wel aan mij liggen zeker)
- maak twee keer per jaar een verre reis met ... Nederlanders. Neen ik ben geen masochist. Valt echt mee. Moet je ook eens proberen.  Leuk volkje, vinden alles lekker (ook dingen die je niet kan eten vinden ze lekker)
- heb Nederlandse vrienden en ook anderen, gewone vrienden
- heb een schoonbroer afkomstig uit Zwolle (elke familie heeft zijn zwart schaap)
- heb altijd zin om te schrijven
- observeer graag mensen en situaties, een bon van inspiratie
- heb nog een hobby die de meeste mannen gemeen hebben en dat is het vrijblijvend kijken naar mooie vrouwen (wat mij betreft ook naar minder mooie vrouwen) 
- voor zij die zich afvragen welk beroep ik dan uitoefen nodig ik graag uit mijn miniatuur Marie en Julie te lezen.
- ik ontdekte eerder toevallig een paar weken terug Web Tales en amuseer me hier flink
- ben ook schilder-kunstenaar achter m'n uren,voorzitter van een kunstkring en organiseer kunsttentoonstellingen

Giedo