Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van harrem


Lid sinds: 9 oktober 2011
Laatste aanmelding: 19 augustus 2019

Profielfoto van harrem
Aantal verhalen: 144
Aantal gedichten: 0
Aantal miniaturen: 16

Aantal reacties: 95
Aantal keer bekeken: 5074
Leden die fan zijn van harrem: 0
Vanwege de bomen het bos niet meer zien...
Om - ook voor mijzelf - het overzicht te kunnen houden, heb ik her en der gepubliceerde verhalen bij elkaar gezet (zie linken). Na verloop van tijd raken ze a.h.w. ondergesneeuwd op het internet.

- Op "Verhaal halen" (http://verhaalhalen.jouwweb.nl/) worden deze verhalen, althans die ik het mensdom niet mag onthouden, verzameld. Op die site staan meer verwijzingen.

- Mijn nalatenschap (ik moet toch wat) aan een radeloze mensheid is: "Rare verhalen" http://www.rare-verhalen.nl/
Die website bestaat zelf ook weer uit een aantal sites, waaronder een blog. Vanwege reconstructie staat alles nog in de steigers.

Wie dat wil aanschouwen, kan alvast beginnen met de eerste aanzet: "De  Donorval"  donorval.rare-verhalen.nl


Wat Webtales betreft:

Geplaatste verhalen lees ik graag, maar ik geef niet "vaste prik" een reactie. Niet uit desinteresse, maar ik vind me niet de juiste persoon om te beoordelen. Ook neig ik naar overschakelen op de automatische piloot; ik wil juist vermijden dat ik steeds dezelfde obligate opmerkingen plaats. (Ik heb al zo'n moeite met mijn eigen teksten te formuleren...)

Maar gewone lezers zoals ik zijn ook nodig: ik beken graag dat ik - gretig lezend - e.e.a. heb opgestoken over tekstbehandeling, verrassende wendingen en kloppende afrondingen. Ik bestudeer (jullie) teksten graag en probeer ze - zonder iets letterlijk in te pikken - ook op mijn manier toe te passen.