Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Ryara


Lid sinds: 9 mei 2011
Laatste aanmelding: 24 augustus 2019

Profielfoto van Ryara
Aantal verhalen: 279
Aantal gedichten: 28
Aantal miniaturen: 674

Aantal reacties: 8142
Aantal keer bekeken: 9437
Leden die fan zijn van Ryara: 11
Een dag niet geschreven is een dag niet geleefd.

Dit jaar ga ik het echt proberen vol te houden. 


 
 
Schrijven is één van mijn hobby's. Ik zal nooit een bestseller schrijven, ik heb maar een klein talentje, maar ik maak er dankbaar gebruik van.

Ik vind het ook leuk beginnende schrijvers een stapje verder te helpen. Omdat anderen meenden daar ook een klein talentje in te bespeuren, heb ik een workshop met een aantal opdrachten gemaakt. Iedereen mag eraan meedoen. 


 


 [AlleenLeden] 

Omdat ik niet meer voor een baas hoef te werken, heb ik de vrijheid om me helemaal over te geven aan andere leuke dingen. Ik werk nog veel, maar dat is vrijwilligerswerk. Het is zo moeilijk om nee te zeggen. Dat maakt mijn leven wel heel interessant, ik sta overal voor open, maar doe alleen de dingen die mij aanspreken. Verder heb ik nog wel een handvol hobby's waarvan schrijven er dus één is. Ik ben dol op reizen, ver weg, dichtbij, dat maakt niet uit, het gaat mij om het reizen, niet om een speciaal einddoel. Een ritje naar een nabijgelegen dorp is al leuk. Het bijhouden van een reisdagboek hoort daar bij. Iedere dag schrijf ik mijn belevenissen op. 


Wil je me beter leren kennen? Lees mijn verhalen, overal zit wel een stukje van mezelf in, al kan ik ook goed fantaseren. 

Wil je me een persoonlijk berichtje sturen? Dan is dit het e-mail adres dat je kunt gebruiken: ryara@online.nl