Welkom op Web Tales

De meest innovatieve schrijverswebsite in de Nederlandse taal


Profielpagina van Hilda


Lid sinds: 8 mei 2011
Laatste aanmelding: 8 mei 2019

Profielfoto van Hilda
Aantal verhalen: 10
Aantal gedichten: 16
Aantal miniaturen: 2

Aantal reacties: 747
Aantal keer bekeken: 1945
Leden die fan zijn van Hilda: 4
Geestverwanten
Young adult-roman
 
   a. cover Geestverwanten
Covertekst:
Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nóg meer vragen.
Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.
 
Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?
 
Winnaar van de Jonge Jury Debuutprijs
 
Met een nawoord van Liesbeth van Dijk, bekend van 'Het Zesde Zintuig'

‘Geestverwanten is een spannend en goed geschreven verhaal waarin Hilda Spruit de spijker op zijn kop slaat; het gaat echt zoals het in het boek beschreven is.’ – Peter van der Hurk (Paragnost van het jaar 2015)
 
‘Een meeslepend en spannend verhaal over de gevaarlijke kanten van glaasje draaien.’ – Pieter Feller, kinderboekenschrijver
 
‘Hilda weet je van het begin tot het eind op het puntje van je stoel te houden, nimmer verzwakt de spanning en elke keer is het weer moeilijk om het boek weg te leggen.’ – Web Tales

 
Over de auteur:
Hilda Spruit, geboren in Bleiswijk, nu woonachtig in Zoetermeer, heeft een voorliefde voor de Nederlandse taal. Zij is naast schrijfster ook boekrecensente en schrijft artikelen voor het spirituele maandblad Para-Astro / BLOOM Magazine. Eerder schreef ze korte verhalen voor Borre Leesclub, Bobo en het thuisfront van de Koninklijke Landmacht. Geestverwanten is haar debuutroman voor young adults.


Prijs: € 16,95
Auteur: Hilda Spruit

Illustrator: Katja Kortenbroek
ISBN: 978-90-826225-0-8
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Verkrijgbaar in iedere boekhandel of via www.uitgeverijoleander.nl


Uitgeverij Oleander
Facebook: https://www.facebook.com/boekgeestverwanten?ref=hl