prikzuster


Geschreven door Troubadour
19 januari 2017 08:53
Categorie: Algemeen

Leestijd: ca. 1 min.
Aantal keer gelezen: 9 Aantal reacties: 1
Aantal leden : 0
De prikzuster was te laat vanmorgen. Daar sta je dan. Zo nuchter als wat, zelfs mijn tandpasta restjes spoelde ik weg met veel water.
De prikzuster was niet alleen te laat. Ze kon er ook niets van. Ok, mijn aders liggen diep, maar daar ben je toch prikzuster voor. Om diepliggende aders te vinden. Ik ken zusters, die vinden ze zo, ongezien.
Verdomme toch, nu zit er een blauwe plek op mijn arm. En dat mens maar zaniken over haar hond, die diarree had. En haar dochter, die verkouden was. Sommige zusters zeggen letterlijk; "leg uw hand maar op mijn been". Deze zei niets lezer. Ze beheerst haar vaktaal niet eens. 
'Prettige dag verder', zei ze wel. Dat doen de winkelmeisjes bij de kassa ook. Zou ze promotie gemaakt hebben? Ik heb trek lezer, een gebakken eitje en een sneetje zure zult zet ik op het menu. Het is min vier, dat gaat er wel in. Ja, ze moest ook krabben natuurlijk, zo'n mens dekt haar voorruit niet af..Ik hoop dat de dooier heel blijft. 
© Troubadour. Dit werk blijft te allen tijde eigendom van de auteur. Zonder zijn/haar toestemming mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen.
Nota:
vorig werk van deze gebruiker
previeous
vorig werk in de lijst
vorig Miniatuur
volgende werk van deze gebruiker
volgende
volgend werk in de lijst
volgende
volgend Miniatuur
volgende
Profiel foto van
Ontgoocheld over uw prikzuster, Maartje hebt het erg tof geschreven, ik vond het fijn om te lezen.